OGLASILA SE DŽEHVA! Posle šok fotke odgovorila na hejt komentare: Misle da sam bolesna...

Autor:

Zabava

30.08.2023

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica odlučila da odgovori na prozivke koje dobija.

OGLASILA SE DŽEHVA! Posle šok fotke odgovorila na hejt komentare: Misle da sam bolesna...

Foto: instagram.com/teodoradzehverovic

Teodora Džehverović

Pevačica Teodora Džehverović svojim objavama na društvenim mrežama privlači jako veliku pažnju i izaziva burne reakcije publike, koje su uglavnom negativne. Ona je juče šokirala javnost kad je podelila sliku na kojoj je čudna, bela materija preko njenog lica, što je zapravo bila maska od pirinča, za koju je čula da uklanja bubuljice.

Republika

Foto: Instagram.com

Teodora Džehverović Instagram

Nakon toga, Tedora se dodatno opustila pred svojim pratiocima, pa je sa maskom za ronjenje igrala po dnevnoj sobi, uz strane hitove, a ceo sadržaj podelila na svom storiju, na društvenoj mreži Instagram. Izgleda da ni taj momenat nije pokupio lepe reakcije i pohvale, pa je odlučila da se oglasi i svojim pratiocima objasni zbog čega kači takav sadržaj. 

Republika

Foto: Instagram.com

Teodora Džehverović Instagram

- Društvo, možda ne deluje tako, ali sa mnom je sve u redu. Mene tako uhvati neko ludilo, pa poželim da podelim sa vama... Znam da neki misle da sam bolesna, važim za neku nad*kanu ribu, al' to nije istina! Drago mi je da me vidite ovakvu, nemam problem da izbacim tako nešto što je čudno - pričala je posle Teodora Džehverović u video-snimku koji je podelila na socijalnoj mreži.

Podsećamo, već duži vremenski period na društvenim mrežama spekuliše se o vezi Teodore Džehverović i slovenačkon košarkaša, Matica Rebeca, ali se njih dvoje povodom toga nisu izjašnjavali. Međutim, verni fanovi sa društvenih mreža po njihovim objavama zaključili su da vreme provode na istim mestima, ali ni posle toga ni pevačica, a ni sportista nisu dali izjavu o svom odnosu.

Republika

Foto: instagram.com/maticrebec, teodoradzehverovic

Teodora Džehverović i Maric Rebec

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading