"SVAKU BORU GLEDAM KAO NEKU USPOMENU" Kaliopi ne želi da bude plastična lutka, zbog ovoga neguje prirodan izgled!

Autor:

Zabava

04.10.2023

20:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Volim što mlađe generacije pevaju pesmu "Bato" iako nije iz njihovog vremena.

"SVAKU BORU GLEDAM KAO NEKU USPOMENU" Kaliopi ne želi da bude plastična lutka, zbog ovoga neguje prirodan izgled!

Foto: ST/Nikola Mutić

Pevačica Kaliopi Bukle kaže da hoće dostojanstveno da stari, te i da joj nisu potrebne plastične operacije, koje su u današnje vreme sve popularnije. Ona tvrdi da je svaka bora na njenom licu kao uspomena toka života, te i da ne prati trendove po svaku cenu jer se, kako kaže, moda uvek menja.

- Nemam ništa protiv da se neko operiše. Vidim da je to danas moderno i da sve mlađi ljudi odlaze da nešto estetski srede ili poprave na sebi. Lično mislim da mi ne bi stajale bilo kakve promene jer na svaku boru na licu gledam kao na neku uspomenu toka života - kaže pevačica i dodaje da se ista stvar danas dešava i s muzikom na našim prostorima:

Foto: ST/Nikola Mutić

Kaliopi Bukle i kolega Željko Samardžić

- Oduševim se svaki put kad čujem da pesmu "Bato" pevaju mlađe generacije. Ta numera nije iz njihovog doba, ali znači da su prepoznali kvalitet u svemu tome ako im se dopada. Danas vladaju neki novi žanrovi. Ne bih rekla da su oni moderni, ali su aktuelni i mislim da tome treba da se prilagodimo. Svako vreme nosi svoje. Za svakog ima ponešto i svako će da sluša muziku prema svom ukusu i to je jedino merodavno.

Pevačica je potom ispričala da je bilo ponuda da se udalji od muzičkog pravca koji neguje godinama, ali da nije htela da se proda.

- Bilo je ponuda da se oprobam u nekim žanrovima koje nisam ranije pevala, ali mi je preče da ostanem verna onom što mi najbolje leži. Ako nekad nešto bude previše primamljivo, naravno da bih probala, ali zasad stvari stoje ovako. Ne bih ništa menjala, osim toga da nađem malo više vremena za neke slobodne aktivnosti pored posla, kom sam i te kako posvećena - poručila je pevačica, koja sprema koncert u Beogradu početkom novembra.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading