"PRODAJEM DVE KARTE ZA 10.000 EVRA" ŠOK oglas pred Prijovićkin koncert u Zagrebu!

Autor:

Zabava

09.10.2023

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Objavljen šok oglas pred koncert Aleksandre Prijović!

"PRODAJEM DVE KARTE ZA 10.000 EVRA" ŠOK oglas pred Prijovićkin koncert u Zagrebu!

Foto: IM Live Production

Pevačica Aleksandra Prijović nakon tri spektakularna koncerta u beogradskoj Štark Areni, zakazala je 4. koncert u Areni u Zagrebu, da bi samo par dana kasnije hrvatski mediji objavili i da je taj koncert rasprodat.

Foto: ATAImages

Aleksandra Prijović

 

S obzirom na to da se karte više ne mogu kupiti, pojavili su se razni oglasi, a jedan od njih je privukao veliku pažnju.

Naime, jedna osoba je ostavila oglas na jednom sajtu da prodaje karte za koncert Aleksandre Prijović, a za jednu kartu je cena paprena - čak 5.000 evra.

Foto: Printscreen

Aleksandra Prijović koncert u Zagrebu

 

Dve karte za Priju, prvi koncert (gost: Lepa Brena), cena po ulaznici 5.000 evra. Generalno, idem na koncert, ovo je cena po kojoj bih se rastao od ulaznica, ko želi i može platiti, tu sam - napisao je muškarac u opisu oglasa.

Foto: IM Live Production

Aleksandra Prijović Arena

 

Podsetimo, nakon tri beogradske Arene, dva zakazana koncerta u hali Čair i četiri rasprodata u Areni Zagreb, Aleksandrini fanovi su na društvenim mrežama uputili pregršt čestitki na "zasluženom uspehu", ali i napravili par šala na njen račun.

- Pa ova žena da prodaje zimske kapute na plaži u Omišu u osmom mesecu.. i to bi rasprodala - napisao je jedan od Aleksandrinih pratilaca - dok je drugi dodao da "nema Prije da se vrati iz Zagreba do Nove godine", aludirajući da će pevačica zakazati i peti koncert.

Inače, Aleksandra će u Zagrebu nastupati od 1. do 4 . decembra u sklopu turneje "Od istoka do zapada".

Ova folk zvezda nedavno je nastupala i u beogradskoj Štark Areni, gde je tri dana zaredom održala spektakl, piše 24sata.hr.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading