DA LI SE SEĆATE TIHOMIRA TEPIĆA? Danas izgleda POTPUNO DRUGAČIJE, lomio je ženska srca, a onda se povukao iz javnosti!

Autor:

Zabava

28.10.2023

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tihomir Tepić napravio drastičnu promenu!

DA LI SE SEĆATE TIHOMIRA TEPIĆA? Danas izgleda POTPUNO DRUGAČIJE, lomio je ženska srca, a onda se povukao iz javnosti!

Foto: Instagram.com

Tihomir Tepić

Tihomir Tepić, poznat po vođenju emisija "Grand show" i "Grand Parade", i danas se bavi voditeljskim poslom, ali retko se može videti u nekim javnim skandalim. 

Tihomir je svoj posao shvatio ozbiljno - biti spona između pevača i gledalaca, a ne glavna tema tračeva.

Foto: youtube.com/printscreen/ Mira Skoric

Tihomir Tepić

 

Tihomir je uvek izbegavao da se eksponira na taj način i da bude tema razgovora u tračevima. On smatra da je njegova uloga da bude profesionalan voditelj i da pruži gledaocima kvalitetnu zabavu, a ne da se upliće u skandale i intrige. Za njega je važno da ostane svoj i da se sačuva od stresa koji nosi današnjica.

Osim što izbegava tabloide, Tihomir koristi slobodno vreme da se udalji od grada i vreve. On voli da poseti salaše i etno-sela, gde se izoluje od tehnologija i inovacija sadašnjice. Ponekad čak pomisli da je pravi penzioner. Mirni Novi Sad mu ponekad bude previše užurban, pa traži mir i tišinu u ruralnim krajevima.

Pored voditeljskog posla, Tihomir je završio Fakultet za oblikovanje i dizajn tekstila, pokazujući svoju višestranost i interesovanje za umetnost i kreativnost.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading