ŠOK TRANSFORMACIJA POPULARNOG GLUMCA! Svi se pitaju ZAŠTO je ovo uradio: Nikad ga ne biste prepoznali!

Autor:

Zabava

01.11.2023

12:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrija Kuzmanović šokirao fanove novim izgledom.

ŠOK TRANSFORMACIJA POPULARNOG GLUMCA! Svi se pitaju ZAŠTO je ovo uradio: Nikad ga ne biste prepoznali!

Foto: Instagram.com

Andrija Kuzmanović

Popularni glumac Andrija Kuzmanović nedavno je u tajnosti dobio sina, a o tome nije želeo javno da priča. Svojom harizmom i samom pojavom nikog ne ostavlja ravnodušnim, a sada je izgled drastilčno promenio, te ga malo ko može prepoznati. 

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Andrija Kuzmanović

Naime, Andrijin kolega, glumac Aleksandar Radojičić je na svom Instagram profilu objavio niz fotografija sa Kuzmanovićem, gde se može videti njegova transformacija. Andrija se odlučio da skrati, prepoznatljivu, dugu kosu, te da se ošiša na kratko, što su mnogi prokomentarisali kao odličan potez.

Republika

Foto: Instagram.com

Andrija Kuzmanović sa novom frizurom i Radojičić

- "Kakav šmeker", "Kul mi je bila ona tvoja duga kosa, znao si da je nosiš, ali tako si bolji frajer", "Kuzmanoviću novi friz ti je za svaku pohvalu" - bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama.

Inače, Radojičić je Andriju uslikao u raznim pozama, te je bilo i onih kako spava, dok negde putju. Te fotografije su izazvale brojne reakcije, budući da je glumac delovao da se baš zabavlja, te da se šali sa Kuzmanovićem koji ne zna šta ga je snašlo.

Podsećamo, Andrija Kuzmanović je nedavno dobio sina. Glumac i njegova izabranica su u tajnosti krstili dete i dali su mu ime Ignjat. Ime Ignjat je latinskog porekla, ali ga  mnogi doživljavaju kao staro srpsko ime.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading