SPREMILA SAM PUNJENE PAPRIKE, OVO JE ISTORIJSKI TRENUTAK! Prijovićkina URNEBESNA izjava napravila haos na društvenim mrežama!

Autor:

Zabava

20.12.2023

12:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica ne krije da ne voli da vreme provodi u kuhinji.

SPREMILA SAM PUNJENE PAPRIKE, OVO JE ISTORIJSKI TRENUTAK! Prijovićkina URNEBESNA izjava napravila haos na društvenim mrežama!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Aleksandra Prijović nikada nije krila da ne ume da kuva, kao i da se ne snalazi dobro u kuhinji. Međutim, sada je po prvi put oduševila sve svoje fanove kada im se pohvalila da je spremila jedan ručak, ali opet je imala pomoć.

Republika

Foto: instagram.com/aleksandraprijovic

Aleksandra Prijović ne voli da kuva, osim kad mora

Naime, Aleksandra je priznala da se preznojila dok je napravila punjene paprike, te otkrila da je tokom spremanja majka Borka sve vreme bila na telefonu. 

Republika

Foto: instagram.com

Prija se pohvalila da zna da kuva

- Ovaj istorijski trenutak sam morala da zabeležim. Hvala mama na pomoći preko video poziva. Punjene paprike i pire - napisala je u okviru „storija" ona, koja nikada nije krila da joj kuvanje inače nije jača strana.

Republika

Foto: instagram.com

Prijovićka preko video-poziva pravila ručak

- Nikada nisam krila da ne znam da kuvam, iskreno do sada nisam ni imala potrebu. Međutim, sada kada imam dete, mislim da će me kuvanje još više zanimati i želeću da naučim zbog Aleksandra. Ima vremena pa ću valjda i ja savladati to kuvanje - rekla je za medije jednom prilikom Prija, pa dodala:

- Kod nas su muškarci zaista sjajni kuvari. Filip jako lepo sprema hranu, a Boba je vrhunski kuvar. Svi koji su probali njegove specijalitete rekli su da ništa bolje nisu jeli. Moja je sreća da ranije nisam mnogo boravila kod njih, inače bih se baš ugojila - zaključila je bila ona.

Inače, mlada muzička zvezda Aleksandra Prijović stekla je slavu zahvaljujući svom talentu za pevanje i odličnim pesmama, zbog čega je ove godine punila najveće arene širom regiona. Malo je poznato da i njen suprug Filip Živojinović ima sjajan glas, a sinoć je to i dokazao.

Republika

Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović u zanosu

Naime, iako ih u poslednje vreme retko viđaju u javnosti zajedno, Aleksandra i Filip su se pojavili na jednoj privatnoj proslavi, gde su bili potpuno opušteni, a u jednom trenutku su i ukrstili glasove. U sitne sate su zapevali veliki hit Džeja Ramadanovskog, pesmu "Vetrovi me lome", a Prija je snimak podelila na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović prisni na javnom mestu

Snimak se vrlo brzo proširio po društvenim mrežama, a malo je reći da je njihov dirljiv snimak i Filipov glas, kao i to što su potpuno opušteni u društvu, oduševilo sve. Ljudi koji poznaju Filipa su često navodili da on ima sjajan glas i da bi mogao da se bavi pevanjem, ali Živojinovića muzika u tom smislu nije zanimala, pa se opredelio za pisanje tekstova i produciranje pesama, što se odrazilo i na karijeru njegove supruge.

Podsećamo, Filip je napisao nekoliko najvećih Prijinih hitova, na kojima mu se ona zahvaljivala na svakom koncertu koji je imala u okviru turneje "Od istoka do zapada". Uz zahvalnost Filipu za hitove, Prija bi obično pustila i suzu, a i publika bi u tom trenutku krenula da plače sa njom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading