SKINULA JORGAN, PA "ZAPALILA" SCENU: Da li je Zejna zaista NAJBOLJA - o njenom nastupu BRUJE SVI! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

29.02.2024

21:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zejna je večeras izvela pesmu "Najbolja", a svi bruje o njenom nastupu!

SKINULA JORGAN, PA "ZAPALILA" SCENU: Da li je Zejna zaista NAJBOLJA - o njenom nastupu BRUJE SVI! (GALERIJA)

Foto: RTS

Zejna Murkić, koja je poznatija samo kao Zejna, se istakla kao jedna od prvih izvođača u drugom polufinalu "Pesme za Evroviziju", sa pesmom "Najbolja" koja ističe njenu samouverenost. Njen scenski nastup je bio neobičan, počevši od odeće - belog jorgana koji je kasnije otkrio crno-šljokičastu kombinaciju koja je isticala njeno telo. Plesači su bili odeveni u crveno, pružajući vizuelni kontrast koji se savršeno uklopio uz zarazni ritam Zejnine pesme.

Samouverenost na sceni

Zejna se nije libila da istakne svoju samouverenost kako kroz stihove pesme, tako i kroz svoj scenski nastup. Uz ludi ritam i sugestivan stih "Zejna je najbolja, Zejna, Zejna je najbolja", pevačica je uspela da privuče pažnju publike i ostavi snažan utisak.

Republika

Foto: RTS

Zejna - "Najbolja"

Spektakularan scenski nastup

Njen neobičan scenski nastup, počevši od odevne kombinacije do plesača u crvenom, definitivno je bio jedan od najupečatljivijih trenutaka večeri. Kombinacija vizuelnog izvođenja i zaraznog ritma pesme ostavila je publiku u nestrpljenju da vidi da li će Zejna uspeti da se plasira u finale.

Zejnin nastup je definitivno izazvao različite reakcije i postavio pitanje da li je zaista najbolja. Odgovor će biti poznat na kraju večeri, a ukoliko se plasira u finale, publika će imati priliku da je ponovo vidi u subotu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading