NAJGORI DAN U ŽIVOTU SLOBE RADANOVIĆA: Pevač se slomio pred kamerama i priznao ISTINU!

Autor:

Zabava

28.03.2024

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sloba Radanović progovorio o danu kad je saznao da je njegov otac preminuo!

NAJGORI DAN U ŽIVOTU SLOBE RADANOVIĆA: Pevač se slomio pred kamerama i priznao ISTINU!

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sloba Radanović

Pevač Sloba Radanović pokrenuo je novi rijaliti šou program na televiziji Pink, koji nosi naziv "Pevaj sa mnom". Radanović traži mladu pevačicu sa kojom će snimiti duet, a publici je priuštio i pravu ekskluzivu. Naime, u ovom šou programu gledaoci su mogli da vide detalje iz njegovog privatnog života koje do sada nije pokazao, a u prvoj epizodi posetio je i svoj rodni Zrenjanin. 

Sloba Radanović rođen je 20. juna 1999 godine u Zrenjaninu, te se ovom prilikom, u okviru šoua, prisetio odrastanja u to doba, ističući da je bilo bezbrižno, iako su nekada krpili kraj s krajem.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sloba Radanović otvorio dušu o svom odrastanju

- Svoje detinjstvo u Zrenjaninu bih opisao kao bezbrižno detinjstvo, baš kako je i trebalo da bude, iako nekada nije bilo materijalno svega što nam je bilo potrebno i što nam je bila želja, nekako smo bili svi zadovoljni, druge stveri su nas zanimale totalno. Mi smo bili generacija kojoj je bila dovoljna fudbalska lopta i ko ima fudbalsku loptu u kraju, taj je bio najveća legenda - istakao je Sloba, te je dodao:

- Preponosna je (majka Draginja) na moje uspehe, mislim da je najponosnija na to što sam, bar ja mislim, ostao isti nisam se promenio, trudim se da budem bolji, da ne kažu ljudi: "Vidi ovaj što se promenio". Iz radničke smo porodice, odrastao sam u teškom periodu inflacije i sankcija, krpio se kraj sa krajem, a došlo smo do toga danas da se o tome ne razmišlja, na to sam najponosniji - rekao je Sloba.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Draginja progovorila o Slobinom odrastanju

- Kroz život treba biti strpljiv, ne treba biti namćor, da pomogneš koliko god da možeš u svako doba dana i noći. Radila sam u bolnici, nema veze, samo treba učiniti, najlakše je biti zloća. Tako sam i Bobu savetovala: "Sine, u školi da budeš dobar primer", rekla mi je njegova razredna: "Majka, ovo se iz kuće vidi vaspitanje" - rekla je Slobina majka, Draginja. 

Smrt Slobinog oca, Dušana Radanovića, ostavila je veliki trag na pevača, o čemu je i ovom prilikom govorio, a ekskluzivno su prikazane i njihove zajedničke fotografije, koje se danas nalaze u stanu njegove majke.

Republika

Foto: Printskrin/RTV PINK

Sloba se prisetio pokojnog oca Dušana

- Njegova smrt mi je definitivno najgori dan u životu i najteži ceo taj period oko njegove bolesti. Uvek se nadaš da nešto može da se dogodi i reši, ali u jednom trenutku shvatiš da gledaš osobu koja pred tobom vene. Sve je to bilo očekivano, i meni su otac i majka govorili: "Šta god da se desilo, ti ćeš tvoj posao da odradiš", sve sam to znao, ali nije lako u tim momentima izaći i pevati s knedlom u grlu, svi se vesele, a tebi nije do života, a ne do pesme. Ima mnogo prijatelja pravih i iskrenih drugova koji su imali negde drugde zakazanih Novih godina, ali su bili tu da mene podrže. Uvek ima onih koji kažu: "Sram te bilo, pevao si kada ti je otac umro", a ima onih koji kažu: "Svaka ti čast, pevao si kada ti je otac umro", to su stvari kojih će uvek biti - rekao je Sloba. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading