KARLEUŠA SE OGLASILA O NESTANKU MALE DANKE: Jelena prekinula ĆUTNJU, pa se obratila ŠOK rečima devojčicinim roditeljima!

Autor:

Zabava

29.03.2024

10:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša se oglasila povodom nestanka Danke Ilić, pa njenim roditeljima uputila žestoku poruku!

KARLEUŠA SE OGLASILA O NESTANKU MALE DANKE: Jelena prekinula ĆUTNJU, pa se obratila ŠOK rečima devojčicinim roditeljima!

Foto: Instagram.com

Pevačica Jelena Karleuša na Instagram profilu oglasila se prvi put povodom nestanka devojčice Danke Ilić. Naime, Jelena Karleuša je napisala status u kom je iznela svoje mišljenje o čitavoj stiuaciji, koja već danima unazad potresa celu Srbiju, ali i region. 

- Zatvorite me sa roditeljima nestale devojčice u istu prostoriju. To želim. Na sat. Ne treba više - napisala je Jelena Karleuša na Instagram profilu. 

Foto: Instagram.com

Jelena Karleuša o nestalnoj Danki Ilić

Podsetimo, dvogodišnja devojčica Danka Ilić nestala je u utorak, 26. marta 2024. godine oko 13.45 časova. Danka je nestala u Banjskom polju, a policija, spasioci i građani tragali su za njom 27 sati, nakon čega je MUP saopštio da obustavlja pretragu terena jer sve ukazuje na to da se devojčica ne nalazi na tom području.

Dva Specijalistička tima za spasavanje iz ruševina, iz Beograda i Novog Sada, Sektora za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova, noćas su stigli u Banjsko Polje kako bi pomogli u potrazi za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić (2). Rano jutros, timovi su započeli detaljnu pretragu terena oko kuće ispred koje je nestala mala Danka.

 

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova kontinuirano preduzimaju sve mere i radnje na pronalasku devojčice i utvrđivanju svih činjenica i okolnosti njenog nestanka. Specijalistički timovi su angažovani kako bi doprineli efikasnosti i brzini potrage, a javnost ostaje u iščekivanju novih informacija o ovom tragičnom slučaju nestanka male Danke Ilić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Nora

29.03.2024 17:16

Ova Jelena sve zna, u sve se mesa. Zena je sveznalica, samo ne zna da peva.

Inspektor

29.03.2024 23:01

Hoces istinu? Pozovi Candinicu!