HITNO HOSPITALIZOVAN NAŠ REPER! Oglasio se ZAKRVAVLJENIH očiju - evo u kakvom je stanju! (FOTO)

Autor:

Zabava

17.04.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ugroženog zdravlja niko ne može da ga prepozna!

HITNO HOSPITALIZOVAN NAŠ REPER! Oglasio se ZAKRVAVLJENIH očiju - evo u kakvom je stanju! (FOTO)

Foto: ST/Nebojša Mandić, Ata Images

Popularni reper Marko Stojković, poznatiji u javnosti pod svojim umetničkim imenom MC Stojan, hitno je hospitalizovan zbog lošeg zdravstvenog stanje. Naime, muzičar je na društvenoj mreži Instagram objavio svoju uznemirujuću fotogafiju, na kojoj se može videti kako je smešten u krevet nalik bolničkom, i to sa maskom preko lica.

Kako je Stojković naveo u svojoj šokantnoj objavi, jedini poznati simptom sa kojim se trenutno bori jeste povišena telesna temperatura, ali su njegovi fanovi ostali zabrinuti jer reper, pored zaštitne maske na licu, ima zakrvavljene oči punih suza.

Republika

Foto: instagram.com/mc_stojan

MC Stojanu ugroženo zdravlje

Međutim, reper je istakao da se nada da će do kraja nedelje biti bolje, te da će moći da se druži sa svojom vernom publikom na predstojećim nastupima.

- Napolju temperatura pada, a meni skače - milina! Uglavnom, do vikenda sam kao nov, vidimo se u petak i subotu u Hrvatskoj - napisao je Stojan na društvenoj mreži Instagram.

Republika

Foto: ATA Images

MC Stojan

Podsećanja radi, MC Stojan je tokom prethodne godine doživeo stravičnu nezgodu dok je radio na novom projektu, odnosno dok je snimao spot za novu pesmu. Naime, reper je odlučio da se maksimalno potrudi ne bi li ispunio očekivanja svoje publike, no nije sve išlo kao po planu, te je usled ozbiljnih povreda koje je zadobio, umalo izgubio život.

- Ja sam na snimanju novog spota pao sa motora i slomio ključnu kost, da li je vredelo, videćemo - poručio je on tada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading