POLICIJA ZAUSTAVILA ALEKSANDRU PRIJOVIĆ: Hitno reagovali zbog pevačice, ovo je morala da objasni!

Autor:

Zabava

18.04.2024

12:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je hitno reagovala zbog Aleksandre Prijović, kamere sve zabeležile.

POLICIJA ZAUSTAVILA ALEKSANDRU PRIJOVIĆ: Hitno reagovali zbog pevačice, ovo je morala da objasni!

Foto: RTS/printscreen, pink/printscreen, shutterstock

Aleksandra Prijović, popularna pevačica mlađe generacije, nedavno je uhvaćena u opuštenom izdanju bez trunke šminke i obučena u trenerku. Ova situacija, iako neprijatna za nju, pokazuje da i poznate ličnosti vole da se opuste u slobodno vreme. Iako je uvek besprekorno sređena na javnim nastupima, Aleksandra je pokazala da u privatnosti uživa u opuštenom izgledu.

Nakon vožnje na Novom Beogradu i svraćanja na pumpu, pevačica se zaustavila ispred policijske stanice, gde je ostavila majku u automobilu i izletela da obavi neke svoje poslove. Iako je nepropisno parkirala automobil, situacija se završila bez ikakvih incidenata, ali je ovo svakako bila neobična scena za Aleksandru Prijović.

 

Ekipa Paparaco lova je uhvatila Aleksandru sa majkom Borkom, a nakon kraće vožnje na Novom Beogradu i svraćanja na pumpu, pevačica se zaustavila ispred policijske stanice. 

Aleksandra je uključila sva četiri migavca i izletela iz auta, u kom je ostavila majku.

Kako je bila nepropisno parkirana, odmah je izletelo troje policijskih službenika, koji su pričali sa pevačicinom majkom, očigledno da joj, pretpostavljamo, kažu da tu ne mogu da stanu.

Od septembra prošle godine, Aleksandra Prijović je bila veoma zauzeta uspešnom turnejom, ali je svaki slobodan trenutak koristila da bude sa porodicom i završava druge obaveze. Ova posvećenost porodici i balansiranje između karijere i ličnog života pokazuje da popularne ličnosti takođe teže harmoniji u svom životu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading