BOŠKO JAKOVLJEVIĆ U NEVERICI: Ne dolazi sebi od šoka nakon IZNENADNE SMRTI bivše voditeljke Pinka!

Autor:

Zabava

19.04.2024

21:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši kolega Bojane Jankovič zatečen zbog tragične informacije!

BOŠKO JAKOVLJEVIĆ U NEVERICI: Ne dolazi sebi od šoka nakon IZNENADNE SMRTI bivše voditeljke Pinka!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Vest o tragičnom odlasku Bojane Janković, nekadašnje voditeljke City kluba, zavila je u crno srpski medijski svet. Bojana je bila poznata po svojoj profesionalnosti i harizmi, ostavljajući neizbrisiv trag u domaćoj televizijskoj industriji.

Jedan od njenih bliskih saradnika, Boško Jakovljević, nije mogao da sakrije potresenost prilikom davanja izjave, nakon što je saznao za tragičan događaj. 

- Sad ste me zatekli. Jedno vreme smo sarađivali, u šoku sam zaista ne znam šta bih vam rekao. To je divna žena, zasita sam u neverici i ne znam šta bih vam rekao u ovom trenutku - bio je vidno uznemiren voditelj za Kurir. 

Republika

Foto: printscreen

Boško Jakovljević

Bojana Janković je ostavila neizbrisiv pečat na televizijskom ekranu svojim šarmom i profesionalnošću. Njeni prijatelji, kolege i obožavaoci sećaju je se kao voditeljke koja je znala da osvoji publiku svojim šarmom i harizmom. Njena smrt je izazvala veliku tugu među ljudima koji su je poznavali i pratili njen rad. Njena porodica, prijatelji i kolege iz medija iskazuju duboku zahvalnost za sve što je Bojana dala tokom svoje karijere, ostavljajući neizbrisiv trag u srcima mnogih.

Podsećanja radi, Bojana je u julu 2022. godine stavila tačku na brak sa muzičarem Ognjenom Jankovićem, rediteljem i frontmenom grupe "Beogradski sindikat. On je potom uplovio u odnos sa Milenom Radulović.

Republika

Foto: instagram.com

Bojana Janković i bivpi suprug Ognjen

Nakon sporazumnog razvoda ostali su u dobrim odnosima i zajedno će voditi računa o njihovo dvoje dece. Muzičar je napustio stan u kome su živeli, ali svaki slobodan trenutak koristi da bude sa svojim naslednicama. Bojana i Milena su u sjajnim odnosima, a glumicu su odlično prihvatile njihove ćerke.

Bojana i Ognjen su  poslednji put u javnosti viđeni 2022. na premijeri filma "Zlatni dečko", nakon sporazumnog razvoda ostali su u dobrim odnosima i zajedno su vodili računa o njihovo dvoje dece. 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading