NAŠ POZNATI GLUMAC ZAVRŠIO U BOLNICI: Prve slike i bolničke postelje, otkriveno u kakvom je sada stanju!

Autor:

Zabava

22.04.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Saša Ali objavio je fotografiju iz bolničkog kreveta.

NAŠ POZNATI GLUMAC ZAVRŠIO U BOLNICI: Prve slike i bolničke postelje, otkriveno u kakvom je sada stanju!

Foto: Instagram.com printscreen

Domaći glumac Saša Ali nedavno je na svom Instagram profilu podelio intimnu sliku iz bolnice, otkrivajući svoju borbu sa zdravstvenim problemima. Naime, Saša Ali se trenutno nalazi na odeljenju endokrinologije, gde je odlučio da provede neko vreme kako bi se temeljno ispitalo njegovo zdravstveno stanje.

U svojoj poruci, glumac je otkrio da je došao u bolnicu kako bi prešao na terapiju insulinom, jer su tablete prestale da daju željeni efekat. Takođe, Saša se suočava i sa problemima vezanim za vid, što dodatno komplikuje njegovu zdravstvenu situaciju. Ova iskrena objava glumca izazvala je veliku pažnju javnosti i izazvala talas podrške i ohrabrenja.

Foto: Instagram.com printscreen

Saša Ali

 

- Dobro jutro sa endokrinologije. Došao sam da legnem na nekoliko dana kako bi me ispitali i prebacili na insulin jer tablete ne rade posao, a i vid je počeo da me zeza. Svako dobro i čuvajte svoje zdravlje - poručio je glumac.


Saša Ali je poznato lice domaće filmske i televizijske scene. Publika ga pamti po ulogama u filmovima poput "Do koske", gde je ostvario zapaženu ulogu, kao i po serijama "Južni vetar" i "Klan", gde je svojim izuzetnim glumačkim umećem ostavio dubok trag.

Ova iskrena objava glumca Saše Alija podseća nas na važnost brige o svom zdravlju i redovnih medicinskih pregleda. Njegova otvorenost o ličnoj borbi sa zdravstvenim problemima postavlja važno pitanje svesti o zdravlju, posebno kada je reč o neophodnosti praćenja i pravovremenog lečenja hroničnih bolesti.

Foto: Instagram.com printscreen

Saša Ali Instagram

 


Nakon objave o svom boravku u bolnici, Saša Ali je dobio pregršt poruka podrške i ohrabrenja od svojih fanova i kolega iz sveta glume. Njegova hrabrost i iskrenost su naišle na veliko poštovanje, dok su mnogi izrazili nadu u njegov brz oporavak.

Saša Ali je svojom iskrenom objavom o ličnoj borbi sa zdravstvenim problemima pokazao hrabrost i istrajnost u suočavanju sa izazovima. Njegova poruka o važnosti brige o zdravlju odjeknula je kod mnogih, podsećajući nas da je zdravlje naš najveći blagoslov koji treba negovati i čuvati. Svim srcem mu želimo brz oporavak i mnogo snage u daljoj borbi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading