EVO ŠTA JE BOJANA URADILA DAN PRED SMRT! Ugovorila sastanak sa drugaricama, pa se nije pojavila! Naobična stvar se desila i sa telefonom!

Autor:

Zabava

23.04.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka se uvek javljala na telefon, tako da se odmah posumnjalo u to da nešto nije u redu.

EVO ŠTA JE BOJANA URADILA DAN PRED SMRT! Ugovorila sastanak sa drugaricama, pa se nije pojavila! Naobična stvar se desila i sa telefonom!

Foto: printscreen/facebook

Nedavno preminula voditeljka čuvene emisije "Siti" Bojana Janković poprilično se osamila pre nego što je preminula, o čemu je portal Republika prvi pisao, a kako smo sada saznali, ona je zakazala sastanak s drugaricama dan pre nego što je umrla, a na kom se nije pojavila. Naime, ona je s tri drugarice trebalo da ode na doručak da bi razgovarale o jednoj poslovnoj ponudi, međutim, ona se nija javljala na telefon iako je uredno javila da dolazi, a poslednje što su one o njoj saznale narednog dana jeste da je preminula.

Foto: Printscreen/Instagram/_bojaaana__

Ivana i Bojana Janković

 

- Bojana je trebalo da se nađe s drugaricama dan pre nego što je preminula. Deca i njena sestra su imale planove bez nje, ona nije htela da ide s njima, a drugaricama je uredno objasnila da dolazi. Trebalo je da odu zajedno na doručak, koji je više bio poslovni ručak, i samo je odjednom prestala da se javlja na telefon. Zvale su neprestano, niko nije mogao ni da pretpostavi šta se dešava. One su se uredno sastale, čekale su da prođe neko vreme, a onda se zabrinule - priča nam izvor i dalje otkriva kako se posumnjalo da se Bojani nešto desilo:

Foto: shutterstock, Printscreen/Youtube/Glossy.rs

Bojana Janković

- Bojana nije tip osobe koja neće da javi ako nešto iskrsne. Kako se nije dugo javljala na telefon, odmah su počele da šalju poruke njenoj sestri. Ivana je samo javila da se nije čula s njom. Na kraju, kad su već videli da Bojane nigde nema, saznali su šta su saznali.
Kako smo dalje otkrili, Bojana je tog dana ugasila telefon, pa je već to samo po sebi sumnjivo, ali opet ne ukazuje ni na šta konkretno.


- Telefon je bio ugašen, iako je imao dosta baterije. Zato se pretpostavlja da ga je Bojana u nekom trenutku sama ugasila, da se nije ispraznio. Ništa niko još ne može da tvrdi jer ne postoje zvanične informacije o tome šta je uzrok smrti, ali se po krugovima ljudi koji su je poznavali svašta priča - kaže izvor.

Podsećamo, reakcije na društvenim mrežama ne jenjavaju danima nakon objavljivanja ove tragične informacije. Mnogi prijatelji i kolege iz medija izražavaju tugu i nevericu, deleći sećanja na Bojanu. Ipak, mnogi od njih su za Bojaninu smrt saznali upravo preko medija, a među njima bila je i jedna od njenih dugogodišnjih prijateljica voditeljka Rada Radenović. Naime, Radu je vest o tragediji koleginice primetno uznemirila. Nakon što je došla sebi, ona se javno oprostila od Bojane putem Instagram profila, objavljujući poslednju prepisku koju su razmenile.

- Jedva čekam da te vidim - napisala je Radenovićeva uz emotikon srca, a Bojana joj je odgovorila:
- I ja tebe!

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading