DRAGANA MIRKOVIĆ ŠOKIRANA ZBOG DECE: Ono što su URADILI će se dugo prepričavati, isplivali DOKAZI! (FOTO)

Autor:

Zabava

23.04.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo će pamtiti do kraja života!

DRAGANA MIRKOVIĆ ŠOKIRANA ZBOG DECE: Ono što su URADILI će se dugo prepričavati, isplivali DOKAZI! (FOTO)

Foto: ATAImages, Instagram.com

Marko i Manuela Bijelić su iznenadili svoju majku, folk zvezdu Draganu Mirković, i pokazali su joj svoju bezuslovnu podršku usred priča o razvodu njihovih roditelja. Nakon uspešnog koncerta, pevačicu su naslednici odveli u Veneciju kako bi se opustila i odmorila.

Naime, Dragana je uživala u šetnji i hranjenju golubova sa svojom decom, a ovi dragoceni porodični trenuci zabeleženi su objektivom kamere.

Republika

Foto: instagram.com/dragana_mirkovic

Dragana Mirković sa sino Markom i ćerkom Manuelom

- Ono kad posle prelepog koncerta Marko i Manuela povedu mamu u Veneciju - napisala je folk zvezda u okviru svoje objave na društvenoj mreži Instagram.

Pevačica je zatim okalila i fotografiju na kojoj pozira sama ispred katedrale, okružena golubovima koji joj sleću na ruke dok ih je hranila.

Republika

Foto: instagram.com/dragana_mirkovic

Dragana Mirković u Veneciji

Manuela i Marko, o kojima Dragana često govori u javnosti, pokazali su puno razumevanja i podrške prema svojoj majci. Iako su izbegavali medijsku pažnju, od kako je saznato za razvod njihovih roditelja, sve češće se pojavljuju na javnim događajima. Marko je javno istakao svoju podršku majci u ovom teškom periodu, naglašavajući da će se brinuti o njenoj karijeri nakon razvoda.

Podsećanja radi, poznato je da pevačica živi u zamku Ebenfurt, a kako navodi jedan hrvatski portal, naslednici su se u novembru 2023. godine preselili u zamak, kako bi joj pružili podršku.

- Nikad nisam imala probleme s decom. Moja deca se mene ne stide. Majka je za decu neka vrsta svetinje - rekla je Dragana nedavno, prenosi 24sata.hr.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading