"MEŠALA MI SE U PRIVATAN ŽIVOT" Andreana Čekić iznela prljav veš o Slađi Alegro - OVO je istina o njihovom SUKOBU!

Autor:

Zabava

23.04.2024

23:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andreana Čekić progovorila o sukobu sa Slađom Alegro!

U večerašnjoj emisiji ,,Amidži šou" voditelj Ognjen Amidžić ugostio je pevačicu Andreanu Čekić, koja je prvi put prokomentarisala sa njenom koleginicom Slađom Alegro

Naime, tokom emisije ,, Amidži šou" u rubrici ,,Pitanja sa Instagrama" stiglo je pitanje za Andreanu da odgovori na nekoliko intrigantnih situacija iz njenog privatnog života. Na početku je bilo da otkrije da li se pomirila sa pevačicom Milicom Pavlović, na šta je Andreana odmah negirala.

- To nije istina, mi se nismo ni svađale - odgovorila je Andreana.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Andreana Čekić

 

Potom je u studiju nastao muk kada je Čekićeva progovorila o Slađi Alegro, te istakla da se pevačica mešala u njen privatan život, što ona ne dozvoljava nikako.

- Zato što se mešala u moj privatni život, a ja to ne dozvoljavam - odbrusila je Andreana Čekić. 

Nedavno je pevačice Andreana Čekić i Ana Sević bile su bliske prijateljice. Čak i nakon što se Ana razvela od Darka Lazića, na kojem je Andreana bila kuma na njihovom venčanju.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

Andreana Čekić

 

- Na svadbi smo se pozdravile. Nemamo kontakt jer su nam se putevi razdvojili. Ja sam bila u jednoj jako turbulentnoj vezi, a kad sam raskinula sa njim, imali smo nesuglasice ona i ja. Htela je da mi pomogne, da se otkačim od njega, a ja sam mu se vratila… Ona je meni tad to zamerila, ja sam joj zamerila mešanje, i tako je to ostalo. Ja sam joj posle čestitala dete, sad smo se videle na Darkovoj svadbi, između nismo - ispričala je pevačica u „Amidži šou“.

- Možemo nekad i da popričamo, što da ne. Priznajem, pogrešila sam ja, malo je i ona, ne treba se mešati u tuđe veze, pogotovo kad su toksične, naučila je tad nešto sigurno. Ja sam tad bila spremna da otkačim svakog, samo da budem sa dečkom - zaključila je u emisiji.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading