DRAGANA MIRKOVIĆ UHVAĆENA KAKO SE VOZI AUTOBUSOM: U jeku razvoda napustila DVORAC, vuče torbe i kofere!

Autor:

Zabava

24.04.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folk zvezda hitno stigla u Srbiju!

DRAGANA MIRKOVIĆ UHVAĆENA KAKO SE VOZI AUTOBUSOM: U jeku razvoda napustila DVORAC, vuče torbe i kofere!

Foto: ATA Images, Facebook

Pevačica Dragana Mirković, koja se trenutno razvodi od svog supruga Tonija nakon dugogodišnjeg zajedničkog života, privukla je pažnju medija kada je viđena na aerodromu u Beču, upućujući se ka Beogradu. Iako prolazi kroz težak životni period, folk zvezda je primećena kako ulazi u avion sa osmehom na licu.

Naime, proslavljena folkerka se vozila autobusom na aerodromu do ulaza u avion. Vidno srećna, Dragana se neprekidno smeškala tokom vožnje. Držala je svoj kofer i torbu, ali nije zaboravila ni na mobilni telefon koji je neprestano držala u rukama, navodi Blic.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Dragana Mirković stigla u Srbiju

Podsećanja radi, u medijima se pojavila izjava pevačice u kojoj priznaje da često plače i pita se čime je zaslužila teške životne okolnosti koje trenutno prolazi nakon što je Toni napustio njihov zajednički dom. Ova otvorena iskrenost Dragane Mirković pokrenula je lavinu podrške i saosećanja među njenim fanovima, dok je istovremeno izazvala veliku pažnju javnosti.

- Bilo je lepih trenutaka, ali kao i svima, nije bila baš najsjajnija. Više bih volela da je zaboravim ovu godinu i nadam se da će nam 2022. biti mnogo bolja i bez svega ovoga što se dešava. U privatnom životu je takođe bilo sve savršeno, deca su odlični učenici i sve je kako treba - rekla je ona tada i priznala da svoju iskrenost smatra manom:

Republika

Foto: Vladimir Lukić

Dragana Mirković

- Mnogo puta me je to koštalo, ali ja od toga ne odustajem. Uvek ću biti iskrena. Da promenim sebe, ne želim i mislim da me treba voleti ovakvu kakvu jesam i zaslužujem da me ljudi vole, između ostalog, i zbog te iskrenosti - istakla je, ali i otkrila da je u životu najviše povređuje nepravda.

 

- Često plačem. Laži me dovedu do suza, a naročito one najgore, zlonamerne laži. Uvek se pitam čime sam ja to izazvala i zaslužila, to možda deluje detinjasto i naivno, ali bez obzira i uprkos svima, ja i dalje ne želim da se menjam - dodaje pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading