OVAKO OPSTAJE BRAK KAĆE GRUJIĆ: Pevačica otkrila ŠOK TAJNU, muž fudbaler morao da se PRISTANE! (VIDEO)

Autor: P. R. / G. D.

Zabava

25.04.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica priznala sve o braku sa fubalerom!

Pevačica Katarina Grujić je večeras privukla pažnju na jednom događaju svojim izvajanim telom, a otkrila je da je tajna njenog vitkog izgleda njena ćerkica Katja, koja je veoma nestašno dete.

- Treninzi, zdrava ishrana i dete od dve i po godine koje je hiperaktivno, to je tajna mog vitkog izgleda. Ona mi ne dozvoljava da ima višak kilograma. Katja već sada ima oko 17 kilograma, ustaje rano, leže kasno, mnogo je hiperaktivna i uz nju sam aktivna sve vreme - rekla je Kaća za Republiku, koja je ispričala da je dobra organizacija dana ključ uspeh:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Katarina Grujić

- Navikla sam da ustejem u sedam ujutru i do sedam uveče ja ne stajem. Nema spavanja, nema odmora, nema ničega. Što više imaš obaveza, to više imaš energije, a kada si onako "mrtav" i prilegneš, posle pet sati ne možeš da dođeš sebi.

Pevačica se osvrnula i na svog supruga, fudbalera Marka Gobeljića, ističući da ima potpuno poverenje u njega, iako ima sve njegove šifre od telefona, kao i on njene.

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Katarina Grujić

- Nismo nas dvoje nikada imali neke ozbilje svađe, to su sve neke čarkice jer sam ja malo više eksplozivnija osoba, a on ipak skuplja sve u sebi, pa eksplodira kad se ja već ohladim. Nismo imali ozbiljnih svađa, stvarno. Imam sve njegove šifre, kao i on moje, ali ne proveravam telefon. Meni muškarci nisu prilazili ni kada sam bila slobodna, a tek sada mi ne prilaze kada znaju da sam udata. Ne gledam druge muškarce i ne dajem im povoda da mi prilaze, zato mi ni ne prilaze i nemam neprijatne scene - izjavila je ona, a ceo intervju možete pogledati u videu prilogu na vrhu teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading