NAŠA GLUMICA OSTARILA PREKO NOĆI! Osvanula fotografija koja JEŽI DO KOSKE, osedela i dobila bore (FOTO)

Autor:

Zabava

26.04.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok izdanje Nine Janković sve ostavilo bez teksta!

NAŠA GLUMICA OSTARILA PREKO NOĆI! Osvanula fotografija koja JEŽI DO KOSKE, osedela i dobila bore (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Nina Janković

Proslavljena glumica Nina Janković nedavno je podelila svoju transformaciju u lik Babu Gubu za potrebe snimanja serije "Kalkanski krugovi", te tako prisvojila simpatije svojih pratioca koji su bili očaranim njenim izgledom.

Naime, Nina je na drbauštvenoj mreži Instagram objavila fotografiju koja prikazuje njen preobražaj u staricu uz pomoć šminke i perike. Kako se može videti, glumica je potpuno "osedela", a efektna šminka doprinela je na njenom starenju, te Jankovićeva izgleda nekoliko decenija mudrija.

Inače, Nina Janković u seriji igra lik Svetlane, a radnja "Kalkanskih krugova" prati odnose između dve važne porodice za selo Dol - Petrovića i Đorđevića. Iako sukob između ove dve porodice datira još od početka 20. veka, slikovito selo Dol vešto čuva tajnu koja je čuvana decenijama. U središtu priče su otac i kćerka, Miona i Dejan Matić, koje tumače Ivana Zečević i Vojin Ćetković, a jedan od najupečatljivijih likova svakako je i baba Guba.

Nakon prvog pojavljivanja u seriji u ulozi baba Gube, Nina je otkrila da su je članovi porodice odmah prepoznali po očima, iako tumači dvostruku ulogu.

Republika

Foto: youtube.com/kurir/printscreen

Nina Janković glumi dve uloge u seriji "Kalkanski krugovi"

- Prepoznali su me po očima već u prvoj epizodi, kada pukovnik uvodi devojku u Zabran, a kasnije su kroz priču dobili potvrdu. Nije im bilo jasno samo kako je ista osoba koja je bila tu pre 120 godina. Ona jednostavno ne stari tako brzo kao ljudi u stvarnom svetu - objasnila je Nina, preneo je Kurir.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading