EDIN ŠKORIĆ SE NE ODVAJA OD BOJANINE UMRLICE: Ne veruje da voditeljka više nije sa njima, traži odgovor na KLJUČNO pitanje!

Autor: P.R. / M.I.

Zabava

26.04.2024

13:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edin Škorić je najveća podrška Bojaninoj sestri, sa kojom je nekada bio u braku.

EDIN ŠKORIĆ SE NE ODVAJA OD BOJANINE UMRLICE: Ne veruje da voditeljka više nije sa njima, traži odgovor na KLJUČNO pitanje!

Foto: Republika

 

 

Popularna voditeljka Bojana Janković preminula je 19. aprila 2024. u Beogradu, u 46. godini. Voditeljka kultne emisije "City" pronađena je u stanu, a javnost je šokirala vest o njenoj iznenadnoj smrti. Sahrana popularne voditeljke održava se danas, u petak, 26. aprila 2024. godine, u 14.30 časova na Novom groblju u Beogradu. Opelo će početi u 14.00 časova.

Među prvima na sahranu je stigla sestra Ivana Nikolić, zajedno sa nekadašnbjim suprugom, Edinom Škorićem, dok je Bojanina starija ćerka stigla u pratnji oca, Ognjena Jankovića i njegove nove izabranice, Milene Radulović.

Edin Škorić se maksimalno trudio da bude podrška nekadašnjoj supruzi, Bojaninoj sestri bliznakinji, a takođe je vodio računa da sve protekne u najboljem redu, pa je u jednom momentu prišao Bojaninoj umrlici i namestio je da stoji onako kako treba.

Republika

Foto: Republika

 

 

Inače, Edin se od pokojne voditelje oprostio i putem Instagrama. Edin Škorić je na svom Instagram profilu podelio Bojaninu fotografiju uz potresnu poruku: "Teši me misao da neko tako posebna kao ti nikad neće biti zaboravljena. Moja Boka", napisao je Edin, uz emotikon srca.

Iako su razvedeni, Edin i Ivana su ostali u dobrim odnosima i zajedno brinu o njihovoj deci, ćerki Andrei i sinu Aleksu, koji su nasledili očev talenat za odbojku. Ova porodična dinamika izaziva divljenje, a Edinova izjava od pre nekoliko godina dodatno ističe njegovu posvećenost porodici: "Najjače mi je kad nekome koga tek upoznam zasmeta moj dobar odnos sa bivšom ženom. Važi, mila, zbog tebe ću da prestanem da poštujem ženu koja je majka moje dece", izjavio je tada Edin Škorić, što je oduševilo mnoge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading