SESTRA POKOJNE BOJANE JANKOVIĆ UPUTILA PORUKU DUŠICI JAKOVLJEVIĆ: Voditeljka BRIZNULA U PLAČ zbog ovih reči!

Autor:

Zabava

26.04.2024

23:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ivana Nikolić poslala je poruku Dušici Jakovljević!

SESTRA POKOJNE BOJANE JANKOVIĆ UPUTILA PORUKU DUŠICI JAKOVLJEVIĆ: Voditeljka BRIZNULA U PLAČ zbog ovih reči!

Foto: Printscreen, Privatna arhiva

Voditeljka Dušica Jakovljević nedavno je na svom Instagram profilu podelila potresnu poruku koju je uputila preminuloj koleginici Bojani Janković. U oproštajnoj poruci, Dušica je izrazila svoju tugu i setu zbog preranog odlaska Bojane, ističući njen neizmerni doprinos i uticaj na živote ljudi oko nje.

Nakon Dušičine objave, Bojanina sestra bliznakinja, Ivana Nikolić, takođe se oglasila na Instagramu. Ivana je uz emotikon srca napisala dve snažne reči: "Volim (o) te." Ova gesta sestre bliznakinje Bojane Janković još jednom je pokazala koliko je Bojana bila voljena i cenjena među svojim najbližima.

Foto: Instagram.com

Ivana Nikolić o Dušici Jakovljević

 


Dušica je izrazila duboku tugu i nevericu zbog gubitka Bojane, ističući da je njihovo viđanje u petak bilo daleko od onoga što je zamišljala. Opisala je koliko je Bojana bila posebna i kako je njena smrt ostavila prazninu u srcima svih koji su je poznavali. Emotivno je opisala svoje osećaje i sećanja na Bojanu, ističući da je njena duša ostavila neizbrisiv trag na svima koji su je poznavali.

Dušica je istakla jedinstvenost Bojanine ličnosti, opisujući je kao osobu koja je uspela da nosi bol sa šljokicama. Ovaj neobičan opis dodatno naglašava Bojaninu snagu i pozitivan duh, čak i u teškim trenucima.

Foto: Printscreen/Youtube/Glossy.rs

Bojana Janković

 


U emotivnom tonu, Dušica je izrazila teško prihvatanje činjenice da je Bojana otišla prerano, ističući da je bila previše dobra za surovi svet. Takođe je podelila šalu koju je Bojana često govorila, dodajući da je njeno nasleđe i dalje živo među njima.

Kroz ovu emotivnu poruku, Dušica Jakovljević je odao počast preminuloj koleginici Bojani Janković, istakavši njenu neopisivu lepotu, inteligenciju i dobročinstvo. Dušica je time pokazala koliko je Bojana ostavila dubok trag u srcima svojih najbližih i kako će zauvek biti voljena i nedostajati.

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading