OVO VOĐENJE LJUBAVI NIKADA NEĆE ZABORAVITI: Ruška Jakić otkrila skandalozne detalje o intimnim odnosima sa mlađim dečkom!

Autor:

Zabava

27.04.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ruška Jakić je sve šokirala priznanjem o mlađem partneru, kom je ostavila pismo.

OVO VOĐENJE LJUBAVI NIKADA NEĆE ZABORAVITI: Ruška Jakić otkrila skandalozne detalje o intimnim odnosima sa mlađim dečkom!

Foto: youtube.com

Voditeljka Ruška Jakić i dalje pleni energijom tinejdžerke, a nedavno je otkrila detalje iz svog ljubavnog života koji su mnoge iznenadili. U emisiji "Magazin in", Ruška je podelila svoje oduševljenje mlađim partnerom, ističući da je napisala božanstveno pismo u kojem je istakla sve njegove adute.

- Dopada mi se sve na tebi. Oči boje mode, kosa boje lešnika, osunčan ten, blistavi zubi, mišićavo telo, muziku koju slušaš kada mi praviš jutarnju kafu. Jedna šolja sa dve kocke šećera, sa tobom sam naučila da živim polako i da uživam u svim stvarima. A najviše u tvojim nežnostima, kada smo vodili ljubav između dva putovanja – kazala je voditeljka u emisiji "Magazin in" pre izvesnog vremena.

Republika

Foto: youtube.com/pink.rs

Ruška Jakić

 

Ruška Jakić se udavala tri puta, a iz braka sa Laletom Nadeždićem dobila je ćerku Anu Nadeždić. Nakon razvoda, Ruška se udala za muzičara Voju Milinu, koji je bio veoma posvećen porodici i Ani, koju je vodio na razna putovanja i učio različitim veštinama. Međutim, brak je završen nakon što je Ana saznala da on ima ljubavnicu.

Ana je istakla da je ovaj period bio veoma težak za nju i njenu majku, te da je morala da se suoči sa gubitkom drugog važnog muškarca u svom životu. Ova porodična iskustva su obeležila Ruškin život i život njenih najbližih, ostavljajući dubok emotivni trag.

 Sa iskrenim pričama o svojim brakovima i porodičnim iskustvima, Ruška je pokazala da i javne ličnosti prolaze kroz teške emotivne periode, ali i da se iz njih izlazi jači.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading