SAŠA KOVAČEVIĆ IZNENADIO DEVOJKU: Oglasio se na društvenim mrežama i poslao EMOTIVNU PORUKU!

Autor:

Zabava

27.04.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevać oduševio svoju lepšu polovinu!

SAŠA KOVAČEVIĆ IZNENADIO DEVOJKU: Oglasio se na društvenim mrežama i poslao EMOTIVNU PORUKU!

Foto: Printscreen

Poznati pevač Saša Kovačević nedavno je oduševio svoje pratioce na Instagramu objavivši fotografije iz romantične Venecije, gde je uživao sa svojom partnerkom Zoranom Tasovac. Najviše pažnje privukla je slika na kojoj su zagrljeni, pokazujući javnosti njihovu snažnu vezu.

Saša je svoju bolju polovinu iznenadio putovanjem u Italiju, gde su uživali u romantičnim trenucima u prelepom ambijentu Venecije. Na Instagramu je podelio nekoliko prelepih fotografija sa putovanja, pokazujući svetu koliko uživaju zajedno.

 

 

Saša Kovačević već nekoliko godina uživa u harmoničnoj vezi sa Zoranom Tasovac. Par već neko vreme deli zajednički dom, a iako još nije jasno kada će stati pred matičara, čini se da je sasvim moguće da će sreću pronaći pored Zorane. Njihova ljubav cveta, a Saša je istakao da je Zoraninu ćerku prihvatio kao svoje dete, naglašavajući koliko mu je važno porodično jedinstvo.

Republika

Foto: Printscreen

Saša Kovačević i devojka Zorana

Podsetimo, Saša je malu Zoraninu ćerku prihvatio kao svoje dete.

- Svako od nas želi da nađe neki mir, pa ni ja nisam izuzetak. Uspeo sam da organizujem svoj život baš onako kako mi odgovara. Ne dozvoljavam da mi bilo šta remeti vreme koje mogu da provedem sa porodicom - rekao je jednom prilikom za „Stori” Saša, pa dodao:

Nisam joj biološki otac, ali je zovem svojim detetom. I sutra, kad budem imao biološko dete, Iskra će uvek biti moje prvo dete.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading