EVO KOLIKO ZARAĐUJE MARINA VISKOVIĆ! Pevačica progovorila o troškovima, ali i o tome kako je rešila da ove godine uživa za Prvi maj! (FOTO)

Autor:

Zabava

01.05.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne žalim novac zaista kada su putovanja u pitanju, trošim tu kao luda jer je to nešto nezaboravno.

EVO KOLIKO ZARAĐUJE MARINA VISKOVIĆ! Pevačica progovorila o troškovima, ali i o tome kako je rešila da ove godine uživa za Prvi maj! (FOTO)

Foto: Promo/Martin Krivokapić

Pevačica Marina Visković kaže da za Prvi maj jedino uspe da se naspava i odmori s obzirom na to da preko cele godine vredno radi! Ona je za Republiku pričala na temu Praznika rada, ali joj je, uprkos tome, u prvom planu bilo to koliko zarađuje s obzirom na to da vredno radi, upravo da bi sebi ugađala i živela luksuzan život.

Foto: Promo/Martin Krivokapić

Marina Visković

- Kod mene je situacija takva da jedino na ovaj praznik gledam da se što više odmaram. Prija mi dobro društvo, smeh i da ne jurim nigde, tako da sam i ovog 1. maja, kao i prethodna dva, u Monaku, koji obožavam, i uvek se radujem tom putovanju. Pre nego što odem, završim sve obaveze da bih bila na odmoru mirne glave. Kad su drugi praznici u pitanju, često se dešava da radim, pa su, kao što rekoh, retki trenuci da sam s porodicom i da zajedno uživamo. Što se zarade tiče, ne umem da štedim, to je tačno, ali i to se uči, tačnije pametno investiranje novca. Ne žalim novac zaista kada su putovanja u pitanju, trošim tu kao luda jer je to nešto nezaboravno. Iako sam mašina za pravljenje para, ipak i ja treba sebi da postavim neke granice. Radim na tome, pa, eto, videćemo kako će se situacija razvijati u budućnosti - tvrdi pevačica.

Foto: instagram.com/marina_viskovic_official

Marina Visković

 

Kako se nedavno zbog njene izjave da ne voli previše na nastupima da se intimizira s publikom podigla velika prašina, Viskovićka tvrdi da ništa pogrešno nije rekla, ali da su se neke stvari očigledno pogrešno protumačile.


- Ne znam zašto se oko toga podigla velika prašina. Više puta sam to komentarisala, prevelik značaj je dat tome. Ništa nije bilo u lošem kontekstu rečeno. Naprotiv, svi znaju koliko sam srdačna, čak ponekad i previše sa svojom publikom. Uvek se družimo i grlimo, slikanje uvek može da padne, ali sam insistirala na tome da me niko ne prekida kada pevam jer tada nekako ne mogu da se koncentrišem na tekst pesme, pa je vrlo nezgodno. To sam htela da kažem, ali je nekako pogrešno i grubo shvaćeno - priča ona.

Na spotove sam pukla više stanova


Marina tvrdi da je toliko novca uložila u spotove da je dosad mogla da kupi nekoliko stanova u Beogradu.

Foto: Promo/Martin Krivokapić

Marina Visković

 

- Kad je u pitanju investiranje u moju karijeru, tu sam potrošila novca da ni sama ne znam koliko. Mogla sam da kupim nekoliko pristojnih stanova u Beogradu za te pare. Ja sam isticala da ne znam s finansijama, nikad ne znam koliko trošim na mesečnom nivou, ali mislim da mi je 3.000 evra suma koja može sve da mi pokrije - rekla je pevačica kroz smeh.

Mene može da prevari samo lud muškarac!


Viskovićka kaže da nju mogu da prevare samo ludi muškarci s obzirom na to da sebe smatra lojalnom i zgodnom devojkom. Ona tvrdi da nikad nije dopuštala drugima da joj se mešaju u vezu, kao i da ne voli da je tu posredi bilo koja treća osoba.


- Mene može da prevari samo lud čovek! Neko ko ima dijagnozu i ko je zreo za lečenje jer sam dobra riba! Preko prevare ne bih prešla, ali ako bi ljubav bila mnogo jaka, možda i da - zaključuje pevačica i dalje nastavlja:


- Nikada nisam nikome rasturala brak. Neko sam ko mnogo poštuje porodicu, zaslužujem mladog i slobodnog dečka da s njim sve gradim. Nikada me nisu privlačili zauzeti, naravno, nisam savršena, ali da baš idem dotle, nikada. Ne bih volela nikada da imam treću osobu u vezi. Nikada nisam proveravala dečku mobilni. Nikada nisam virila da vidim da li me vara, nisam kopala po porukama da vidim s kim se dopisuje. Poštujem tuđu intimu i želim da poštuju i drugi moju. U telefonu imam svašta, od poruka s prijateljima, sve do porodice. Ne mora momak da zna baš sve!

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog izričitog pismenog odobrenja redakcije Republika.rs.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Djoka

01.05.2024 18:19

Kad vec tako dobro zaradjuje, sto ne pokusa platiti dobre autore pa da konacno snimi hit.