IGOR GMITROVIĆ LANSIRAO NOVI HIT! Miljenik Ane Bekute spreman da pesmom pokori estradu!

Autor:

Zabava

30.04.2024

15:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnogi su mu tih dana govorili da njegova boja glasa neodoljivo podseća na Darka Radovanovića, pa nije ni čudo da je postao miljenik najviše ženske publike.

IGOR GMITROVIĆ LANSIRAO NOVI HIT! Miljenik Ane Bekute spreman da pesmom pokori estradu!

Foto: Instagram printscreen

Igor Gmitrovic

Nekadašnji učesnik "Zvezda Granda" i miljenik Ane Bekute za svoju publiku priredio je nešto neočekivano. Pevač Igor Gmitrović, skrenuo je pažnju na sebe tokom ucešća u takmičenju ,,Zvezde Granda", pa je tako vrlo brzo osvojio srca publike širom regiona. 

Mnogi su mu tih dana govorili da njegova boja glasa neodoljivo podseća na Darka Radovanovića, pa nije ni čudo da je postao miljenik najviše ženske publike.

- Radujem se divnim komentarima publike. Ovo je do sada moja najslušanija pesma. Publika je prepoznala taj klupski zvuk i ponosan sam što me upoređuju sa Darkom Radovanovićem. Nadam se da ću imati bar neki veliki hit u karijeri, poput njegovih - istakao je pevač u izjavi za medije.

 

 

Međutim, mladi pevač ne staje na tome. Za svoju publiku preredio je projekat za čitavo leto. 

- Ovo što sam sada pripremio moci ce publika da sluša gde god da se nalaze, što se kaze, da li na bili na moru ili na planini. Radujem se da premijerno predstavim publici sve što sam pripremio za njih. Dosta trud je uloženo, citav projkat je detaljno pripremljen.

Takođe, Igor je bio jedan od miljenika Ane Bekute, pa ne krije da mu je njena podrška bila veliki vetar u leda

- Naravno da mi je znacila podrška takve jedne pevacke velicine kakva je Ana Bekuta. O njoj mogu da kazem sve najlepše i srecan sam što mi je baš ona dala nekoliko saveta za moju dalju karijeru koje sam poslušao. Nadam se da je necu nikada izneveriti svojim daljim, muzickim, koracima.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading