OVO JE BIVŠI DEČKO ELENE KITIĆ: Isplivala ISTINA o OPASNOM FRAJERU o kom su svi brujali!

Autor:

Zabava

30.04.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Elena Kitić sada uživa sa poznatim reperom, a nekada je bila sa opasnim frajerom u vezi!

OVO JE BIVŠI DEČKO ELENE KITIĆ: Isplivala ISTINA o OPASNOM FRAJERU o kom su svi brujali!

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Javna ličnost kao što je Elena Kitić često je predmet interesovanja medija i javnosti kada je reč o njenom ljubavnom životu. Njena veza sa Mihailom Mixom Vujićem privukla je pažnju mnogih, ali Elena je oduvek težila da sačuva svoju privatnost od radoznalih pogleda javnosti.

Pre nego što je započela vezu sa Mixom, Elena je bila u emotivnoj vezi sa Adnanom Hafizom, mladim fudbalerom iz Nemačke. Zanimljivo je da je Adnan mešovitog porekla, sa ocem Portugalcem i majkom Nemicom. Ova veza privukla je pažnju javnosti, a čak je i Elenin otac, Mile Kitić, dao svoj komentar o njihovom odnosu.

Meni se sviđa njen način razmišljnja. Ona je, normalno, još mlada, imala je neku vezicu, dve, tri… sada ima nekog dečka, igra fudbal u Nemačkoj, nema šta da se krije. On je melez, majka mu je Nemica a otac Portugalac. Ima 19 godina kao i ona. Deca su se zagledala, i ja nemam ništa protiv njenog izbora… Ko zna koliko će to trajati. Imaće ona njih još kol’ko ‘oćeš – rekao je tada Mile Kitić.


Mile Kitić je javno podržao Elenin izbor i istakao da se ne meša u njene ljubavne veze. Takođe, otkrio je da je upoznao Eleninog tadašnjeg dečka, Mihaila Mixa Vujića, i da mu se dopao. Ova podrška javno je istakla važnost poštovanja Eleninih izbora i privatnosti.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Elena Kitić

 

- Eleninog dečka sam upoznao, Miksu, fin dečko, to joj je trenutni dečko, bavi se muzikom. Ja se u njene izbore ne mešam, povezivali su je sa svakim mogućim... Zato i beži od medija. Ona nema iza sebe ružnih mrlja. Da li će sa ovim dečkom biti dan, dva, godinu, to je njen izbor - rekao je Kitić.

Na kraju, važno je naglasiti da Elena Kitić, uprkos medijskoj pažnji koja prati njene veze, nastoji da se distancira od javnih spekulacija o svom ljubavnom životu i da zadrži svoju privatnost netaknutom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading