"IZGLEDA KAO TRAMP U ŽALOSTI": Hit komentari Duške Vučinić tokom prenosa Evrovizije NASMEJALI NACIJU!

Autor:

Zabava

08.05.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njeni često sarkastični komentari svake godine su tema na društvenim mrežama.

"IZGLEDA KAO TRAMP U ŽALOSTI": Hit komentari Duške Vučinić tokom prenosa Evrovizije NASMEJALI NACIJU!

Foto: ATA Images

Duška Vučinić

Prvo polufinalno veče izbora za pesmu Evrovizije održano je sinoć u Malmeu u Švedskoj, a za ulazak u finale izborila se Srbija, Portugal, Slovenija, Ukrajina, Litvanija, Finska, Kipar, Hrvatska, Irska i Luksemburg.

Veče prepuno muzike, ali i skandala svojim komentarima "začinila" je Duška Vučinić, koja tradicionalno svake godine prenosi dešavanja na velikoj evrovizijskoj sceni, što je slučaj i ove godine.

Njeni često sarkastični komentari svake godine su tema na društvenim mrežama, a Duška je, u prepoznatljivom maniru, prenosila i prvo polufinale Evrovizije 2024. Njene hit izjave "zapalile" su društvene mreže, a ovo su samo neke od njih. Pa, da krenemo redom.

Republika

Foto: Tanjug/AP Photo/Martin Meissner

 

-  Zašto volimo Evroviziju? Zato što nas vodi iz krajnosti u krajnost. Malopre smo se uplašili, sad smo se, da kažem, proveselili. Videćemo do kraja večeri šta će biti s našim emocijama - prokomentarisala je Duška posle nastupa Velika Britanije, čiji je nastup bio potpuna suprotnost nastupu predstavnice Irske, koja je na sceni između ostalog imala satanističke simbole, a time je želela da predstavi borbu čoveka s unutrašnjim demonima.

Nakon nastupa Ukrajine, čiji je deo scenografije bila i stena, Duška se referisala na stenu koju je na sceni imala i srpska predstavnica Teya Dora.

Ja tražim pravdu za stenu iz srpskog nastupa, koja deluje mnogo monumentalnije i značajnije na ovoj sceni.

Republika

Foto: RTS Printscreen

 

Nije ostala imuna ni na nastup predstavnika Finske, koji je na sceni pokazao golu zadnjicu.

Bože, šta mi sve moramo da gledamo, muškarca željnog da nam pokaže baš sve od sebe.- Izgleda da je Let 3 ozbiljno postavio standarde, prošle godine, ali oni su bar imali donji veš - rekla je Duška Vučinić u uživo prenosu i nasmejala mnoge.

Republika

Foto: RTS Printscreen

Džoni Logan

Duhovit komentar je dala i na nastup Džonija Logana, koji je nastupao u revijalnom delu takmičenja.

Večeras je izgledao kao Tramp u žalosti koji izvodi pesmu "Euforija" - bio je još jedan u nizu urnebesnih komentara Duške Vučinić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading