NIKOLA ROKVIĆ ZAUSTAVIO PUTOVANJE, PA PODELIO KLJUČNU INFORMACIJU! Pevač izazvao muk, nije ni sanjao šta će mu ovaj dan dovesti!

Autor:

Zabava

08.05.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikola Rokvić na svom humanitarnom putovanju do Grčke otkriva neočekivane detalje!

NIKOLA ROKVIĆ ZAUSTAVIO PUTOVANJE, PA PODELIO KLJUČNU INFORMACIJU! Pevač izazvao muk, nije ni sanjao šta će mu ovaj dan dovesti!

Foto: Instagram.com

Nikola Rokvić

Poznati pevač Nikola Rokvić već trinaest dana upućen je na putovanje do Grčke, a to čini bez ikakvog prevoznog sredstva. Njegov krajnji cilj je manastir Sv. Nektarija Eginskog, gde planira da se pokloni i završi svoje hodočašće. Tokom ovog humanog putovanja, pevač se redovno javlja i otkriva detalje o svojoj avanturi, a uskoro će stići do željenog odredišta.

Nikola je nedavno proveo praznik sa porodicom koja ga je presrela na ovom humanom putovanju, što je bio poseban trenutak radosti za njega. Nakon toga, nastavio je svoj put ka manastiru Sv. Nektarija Eginskog.

U jednom od svojih javljanja, Nikola je otkrio da je prikupljeno čak 17 miliona dinara tokom njegovog puta. Takođe, istakao je da se nalazi na svetom mestu gde je deseta irska divizija u Prvom svetskom ratu dala život za odbranu Srba i odbranu Srbije. Ovaj događaj ima poseban značaj za Nikolu, koji je izrazio čast i ponos što se nalazi na tom mestu i što je u kontaktu sa bratom Markom.

Republika

Foto: tiktok.com/printscreen

Nikola Rokvić

 

- Dragi ljudi, evo 17. dan ovog puta. Nalazim se na svetom mestu gde je deseta irska divizija u Prvom svetskom ratu dala život za odbranu Srba i odbranu Srbije. Kako ništa nije slučajno ui životu, baš sutra od Hrama Svetog Save praunuk slavnog Tomasa koji je dao život za slobodu Srbije, sa svojim prijateljima kreće na put do Hilandara i prikupljaju sredstva za malog Ognjena i lečenje u Americi. Velika čast i ponos je stajati na ovom mestu i biti u kontaktu sa našim bratom Markom - rekao je Nikola i dodao:

- Da vas obavestim da smo na današnji dan prikupili 17 miliona dinara. Hvala vam dragi ljudi, Bog vas blagoslovio, idemo dalje - govorio je Nikola.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading