SNAJKA GOCE BOŽINOVSKE PODELILA SREĆNE VESTI: Čestitke pljušte sa svih strana, Šijan ne skida osmeh sa lica!

Autor:

Zabava

10.05.2024

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojana Rodić na Instagram profilu podelila srećne vesti!

SNAJKA GOCE BOŽINOVSKE PODELILA SREĆNE VESTI: Čestitke pljušte sa svih strana, Šijan ne skida osmeh sa lica!

Foto: Instagram.com

Snajka Goce Božinovske, Bojana Rodić, nedavno je proslavila svoj poseban dan u krugu najbliže porodice. Njena rođena sestra Nataša podelila je snimak na svom Instagram profilu, prikazujući Bojanu kako uživa sa svojim sinovima u pesmici i duva svećice. Ova intimna proslava naglašava bliskost koju Bojana neguje sa svojom porodicom, posebno sa sestrom Natašom.

Goca Božinovska nedavno je izrazila svoje oduševljenje izborom svoga sina Mirka i istakla sve najlepše o Bojani. Njene reči o Bojani odražavaju duboku povezanost između snajke i svekrve, ističući Bojanine kvalitete kao što su lepota, zgodnost, dobrota, vaspitanje i kultura. Goca je istakla da Bojanu doživljava kao svoje dete, što jasno pokazuje koliko je bliska veza između njih.

 

Bojana i Mirko su napravili veliko veselje kada su izgovorili sudbonosno "da", a njihova ljubavna priča dobila je nastavak dolaskom dvoje dece. Ova porodična idila naglašava sreću i radost koju Bojana pronalazi u ulozi majke, dok istovremeno održava bliskost sa svojom širom porodicom.


Ovaj intimni trenutak Bojanine proslave pokazuje koliko ceni vreme provedeno sa najbližima i naglašava važnost porodične podrške u njenom životu.

Nedavno je Goca progovorila o izboru svoga sina i sve najlepše rekla o Bojani.

- Nisam ja dozvoljavala da dovodi devojke u kuću. Bojana je moja lepotica. Ona je toliko zgodna i lepa a na sve to dobra i vaspitana i kulturna. Ja nju doživljavam kao da sam je ja rodila. Imao je Mirko devojke, ali da nekog u kući doživljavam kao moje dete, to je nemoguće, kao da sam je ja rodila.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading