JEDNI ZGRĆU MILIONE, A DRUGI KRPE KRAJ S KRAJEM! Evo koliko pevači zarađuju od privatnih firmi! (FOTO)

Autor:

Zabava

21.05.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Saša Matić, jedan od najtraženijih pevača, na vrhu je liste sa svojom firmom "SM mjuzik". Njegova firma ostvarila je ukupan bruto obrt od impozantnih 1.129.786 evra.

JEDNI ZGRĆU MILIONE, A DRUGI KRPE KRAJ S KRAJEM! Evo koliko pevači zarađuju od privatnih firmi! (FOTO)

Foto: ST/V. LUKIĆ,e-stock,Radio S, Antonio Ahel/ATAImages

Estradna scena u Srbiji poznata je po svojim "krokodilima i parama", kako to slikovito opisuje jedan od poznatih pevača. Iako je javnost često znatiželjna da sazna koliko njeni omiljeni izvođači zapravo zarađuju, detalji o njihovim prihodima često ostaju skriveni. Međutim, zahvaljujući podacima Agencije za privredne registre, moguće je dobiti uvid u finansijske rezultate nekih od najpopularnijih pevača na domaćoj estradnoj sceni u 2023. godini.

Saša Matić, jedan od najtraženijih pevača, na vrhu je liste sa svojom firmom "SM mjuzik". Njegova firma ostvarila je ukupan bruto obrt od impozantnih 1.129.786 evra. Nakon odbijanja poslovnih rashoda i poreza, na računu Sašine firme ostalo je 758.051 evro i to nakon što je isplatio sebi lična primanja od 5.675 evra.

Foto: e-stock

Saša Matić

 

Ikonu domaće estrade, Svetlanu Cecu Ražnatović, prati i uspeh u poslovanju. Njena firma "Ceca music" prijavila je poslovni bruto prihod od 1.608.623 evra, što je rezultiralo neto zaradom od 541.111 evra nakon odbijanja rashoda i poreza.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Ceca Ražnatović

 

Milica Pavlović, mlada zvezda estradne scene, takođe se ističe svojim poslovnim rezultatima. Preko firme "Senjorita mjuzik" prijavila je bruto prihod od 786.683 evra, ali su visoki rashodi rezultirali neto zaradom od 44.940 evra. Ona je jedina na ovoj listi koja ne može da se pohvali prevelikim primanjima, ali dobro pliva.

Foto: ATA Images

Milica Pavlović

 

Iako je imala odličan promet od 721.478 evra, Jelena Karleuša je već treću godinu zaredom završila u gubitku sa svojom firmom "JK entertejnment". Nakon odbijanja rashoda i poreza, gubitak je iznosio 144.666 evra.

Foto: ST/Tamara Pavišić

Jelena Karleuša

 


Tea Tairović se ističe stalnim rastom prihoda, ali i prijavljivanjem sve većih rashoda. Preko firme "Tea Tairović medija" prijavila je bruto prihod od 814.769 evra, a na kraju je ostala neto zarada od 57.589 evra, uz simboličan porez državi.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Tea Tairović

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading