RODITELJI UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ IMALI POSEBNO MESTO NA VEČERAŠNJOJ REVIJI BATE SPASOJEVIĆA: Nisu mogli dovoljno da mu se zahvale za ovaj gest! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.05.2024

22:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji pokojne Angeline Aćimović su podržali Batu Spasojevića, koji je ispunio najveću želju njihove ubijene ćerke.

 

 

Večeras je Beograd bio domaćin revije proslavljenog modnog kreatora, Bate Spasojevića, koja je okupila brojne zvezde sa domaće javne scene.

Među prvima su se pojavile nove članice grupe "Hurricane", koje su se opredelile za crnu boju i oskudne sakoe ispod kojih su nosile crni donji veš. Pevačica Milena Ćeranić je nosila crni sako ispod kojeg se nazirao crni čipkasti brushalter, dok je influenserka Lea Stanković takođe izabrala crnu boju za večerašnji događaj.

Pored članica grupe "Hurricane", reviju su uveličali i brojni poznati, poput pevača Peđe Jovanovića i njegove supruge Ane, Vesne da Vinča, Snežane Dakić, snajke Ivice Dačića, pevačice Milice Jokić, Vanesa Sokčić i mnogih drugih. Nekadašnja članica grupe "Hurricane", Ivana Nikolić, takođe se pojavila u crnom, kombinujući crni čipkani korset i pantalone uz papreno skupu torbu.

Međutim, takođe su pažnju privukli i roditelji devojčice ubijene u stravičnom masakru u školi "Vladislav Ribnikar", Angeline Aćimović, koji su došli u pratnji njihove starije ćerke, koja im daje snagu u preteškim danima. Podsetimo, Bata Spasojević je jedan od kreatora koji je haljine pravio upravo po Angelininim nacrtima, koji su nastali pre nego ju je Kosta Kecmanović ubio, te su roditelji i na ovaj način izrazili zahvalnost i došli na njegovu reviju, kako bi mu pružili podršku.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

- Pre svega želela bih da se zahvalim Gospodu Bogu koji nam je poklonio ovo divno čedo. Zahvaljujem se našem divnom anđelu, bez njene pomoći mi ne bi ni stajali večeras na ovoj bini. Ona je bila pravi anđeo na ovoj zemlji, sada je anđeo na nebu. Zahvaljujem se na ovih 14 godina koje je ona uspela puno čemu da nas nauči i oplemeni našu dušu. Ostavila nam je veliko nasleđe, ali nije uspela da ostvari svoje snove. Na nama je taj veliki zadatak, da ostvarimo njene snove i da ona bude ponosna na nas kao što smo i mi na nju. Hvala svima koji su podelili svoju dušu i srce, da bi ovo veče bilo posebno za nju. Dugujemo zahvalnost i gospođi Dušici iz Pariza i modnoj kući Christian Dior na ovim divnim haljinama, napravljenim po Angelininim kreacijama. Ovo je naš zajednički događaj, sećanje na Angelinu nama svedoči da ima mnogo dobrih ljudi, hvala vam svima od srca - govorila je Angelinina majka Natalija kroz suze, nakon čega se zahvalila svim ljudima koji su pomogli da se ispuni najveća Angelinina želja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading