"OD MUŽA ČEKAM PLAVU KOVERTU" Ena Luna progovorila o nesuglasicama u BRAKU, pa jednim komentarom URNISALA Seku Aleksić! (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.06.2024

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova epizoda emisije "Lično sa" je na našem Jutjub kanalu Republika TV!

U novom izdanju emisije "Lično sa" na Republika TV-u kod voditelja Predraga Radosavljevića, gostovala je jedna od naših najpopularnijih i najtraženijih influenserki - Ena Čubrilo, poznatija u javnosti i na društvenim mrežama kao Ena Luna. Ona se pred našim objektivom upisala u leksikon i odgovorila na sva ona svakodnevna pitanja koja najviše zanimaju javnost, a tiču se njenog i te kako zanimljivog života koji je neretko glavna tema na svim socijalnim platformama.

- Često plačem. Plačem češće nego ranije! (smeh) Šalu na stranu, dosta plačem i od sreće. Umem da pustim suzu radosnicu. Što se tiče slomljenog srca, mislim da mi je ono bilo slomljeno najviše u nekim prijateljskim odnosima, manje u emotivnim vezama. Shvatili ste da sam u vezi zauvek, odnosno ceo život - ističe Ena, te dodaje da nema najveću grešku u životu:

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Ena Luna u emisiji "Lično sa"

- Ne kajem se ni zbog čega u životu, zaista to mogu slobodno da kažem. Veoma svesno donosim određene odluke, tako da sam uglavnom svesna njihovih posledica. Odnosno, lakše mogu da ih privatim. Nekada teže, ali ne kajem se.

Poznata influenserka ističe i da je sa svim svojim kolegama i koleginicama sa javne scene u dobrim odnosima.

- Ne postoji osoba sa kojom nisam dobra - kaže Ena Luna u emisiji "Lično sa", a kada smo je pitali za navodnu dramu sa influenserkom Dunjom Jovanić, te da su stavile tačku na njihovo druženje koje je često bilo javno eksponirano, nije želela da detaljiše na tu temu.

Republika

Foto: Youtube printscreen/ Dunja Jovanic

Dunja Jovanić u svađi sa Ena Lunom

- Stvarno mi je nekako dosadilo to pitanje, iskrena da budem. Možemo slobodno da ga preskočimo!

Osim što je uvek u trendu i mnogi pokušavaju da kopiraju njen stil, Ena neretko ističe i svoj porodičan život na društvenim mrežama, te smo suprugu i majku dvoje dece morali da upitamo i kakav je kao bračni partner.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Ena Luna u emisiji "Lično sa"

- To bismo morali da pitamo mog supruga, ali s obzirom na to da smo još uvek zajedno, još uvek nisam dobila "plavu kovertu", kako se on često šali... Moj posao podrazumeva da radim 24 sata sedam dana u nedelji, tako da je to možda predmet naših, da kažem, nesuglasica, odnosno to što nemam radno vreme. To nikako ne utiče negativno na naš odnos, jer on je zaista neko ko me najviše podržava u svemu ovome od samog početka. Mogla bih slobodno da kažem da me je on i "pogurao" da se oprobam u ovom poslu, i hvala mu na tome. Ispostavilo se da mi je krenulo bolje nego što je zapravo planirao, dobro me je procenio - priznaje jedna od naših najstilizovanijih dama sa javne scene u emisiji "Lično sa" na Republika TV.

Republika

Foto: ST/Tamara Pavišić

Ena Luna u emisiji "Lično sa"

Inače, kao i svaki gost naše emisije, Ena se dohvatila poznatih imena svojih poznanika, te o njima dala svoj sud kroz igru asocijacija. Ipak, najupečatljiviji momenat je bio kada je pevačicu Seku Aleksić uporedila sa američkim modnim dizajnerom, Rikom Ovensom.

Republika

Foto: Profimedia

Rik Ovens

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-prilogu na vrhu ovog teksta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading