ŠOK BOMBA IZ BRAKA DRAGANE MIRKOVIĆ I TONIJA: Pevačica GODINAMA ĆUTALA o detaljima "KADA BIH VAM POKAZALA NEKE STVARI..."

Autor:

Zabava

18.06.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Mirković otkrila veliku tajnu iz života sa bivšim mužem Tonijem Bijelićem!

ŠOK BOMBA IZ BRAKA DRAGANE MIRKOVIĆ I TONIJA: Pevačica GODINAMA ĆUTALA o detaljima "KADA BIH VAM POKAZALA NEKE STVARI..."

Foto: ATA Images, Shutterstock, Printscreen

Pevačica Dragana Mirković i biznismen Toni Bijelić obavestili su javnost da se nakon dve decenije braka zvanično razvode, što je šokiralo čitavu naciju. 

Kako se već saznalo, Dragana sa Tonijem tri godine ne živi zajedno, što je pevačica istakla u javnosti, a ona ga je i tužila i uskoro će se tim povodom sresti na sudu.

Foto: AP/Darko Vojinović, ST/Vladimiir Lukic, ATA images

Dragana Mirković i Toni Bijelić

 

Pevačica u poslednje vreme u intervjuima o Toniju priča hladno, a nekada je ovako opisivala njihovu ljubav.

- Moj Toni... O, Bože dragi, niko se ne hvali svojom ženom kao on! (smeh) To je, znači... Kad bih vam pokazala neke stvari... On se druži sada sa Van Damom, glumcem, njegovim prijateljima, kolegama iz Amerike, Francuske... Sada svi oni znaju za Draganu Mirković i prate me na Instagramu! Znači, to je neverovatno da su me zapratili, mi se tako dopisujemo, jedva čekamo da se upoznamo i tako to... (smeh) Tako da, kad kažem, Toni kad počne da priča o meni... Tu odmah zamislite sve vau, i morate da me zapratite - ispričala je ranije Dragana Mirković za "Objektiv".

Podsetimo, Dragana je saopštenjem obavestila javnost da se razvodi od Tonija sa kojim je dobila dvoje dece - ćerku Manuelu i sina Marka:

Foto: Shutterstock, ST/Dragan Kadić, Printscreen/Youtube

Dragana Mirković i Toni Bijelić

 

"Kao neko ko je čitav svoj život zasnovao na iskrenosti, osećam moralnu obavezu da se danas obratim celokupnoj javnosti. Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka.

Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju."

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading