ADAM ADAKTAR ZVANIČNO POTPISAO PAPIR: Deca NAPUŠTAJU Srbiju, a kad je dobio OVU INFORMACIJU doživeo je ŠOK!

Autor:

Zabava

18.06.2024

19:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Adam Adaktar izneo šok detalje!

ADAM ADAKTAR ZVANIČNO POTPISAO PAPIR: Deca NAPUŠTAJU Srbiju, a kad je dobio OVU INFORMACIJU doživeo je ŠOK!

Foto: ST/Dragan Kadić

Adam Adaktar Andžela Adaktar

Adam Adaktar i Andžela Adaktar nedavno su odlučili da svoju troje dece - Azie, Ara i Arene, pošalju na letovanje sa bakom. Međutim, ovaj proces nije prošao bez zanimljivih detalja. Naime, kako je Adam otkrio na društvenoj mreži Instagram, prilikom obezbeđivanja pismene saglasnosti za putovanje, došlo je do neobične situacije sa jednom službenicom.

Adam Adaktar je putem Instagrama podelio svoje iskustvo sa javnog beležnika, gde je svedočio neobičnoj situaciji sa službenicom. On je opisao kako je jedna gospođa donela tucu papira sa vezanim grbom Republike Srbije, a zatim mu je rekla da joj fali papir. Ipak, umesto da se iznervira, Adam je pohvalio službenicu za njen predan rad i preciznost. Izrazio je želju da svi poslodavci imaju takvu osobu na pultu, čak je i poručio njenom poslodavcu da zbog nje neće završiti u zatvoru.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Adam Adaktar kao Akvamen

 

 - Da podelim jednu priču sa vama. Andželina mama vodi našu decu sa sobom na more i mi smo išli, kao i svi dobri roditelji, kod javnog beležnika da damo saglasnost. Lično sam se spustio sa Olimpa da potpisujem papire - govorio je Adam Adaktar na svojoj Instagram priči, a zatim opisuje situaciju u kojoj se našla jedna gospođa na šalteru:

 - Dolazi jedna devojka pored nas i daje tucu papira, sa sve vezanim grbom Republike Srbije. Sad ona gospođa lista i kaže: "Gospođo, vama fali papir" - kroz smeh se prisećao Adaktar, a zatim pohvalio službenicu koja temeljno i precizno obavlja svoj posao:

Foto: Republika

Adam Adaktar

 

 - Ja svim poslodavcima na ovom svetu želim da imaju takvu devojku na pultu. Znači, gospođo, bravo! Dao bih vam povišicu - istakao je Adam Adaktar, a zatim njenom poslodavcu poručio:

 - Zbog nje ne ideš u zatvor.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading