CECIN SIN OTKRIO ISTINU O SVOM ŽIVOTU: Sve objavio javno, OVO je nacija htela da zna!

Autor:

Zabava

18.06.2024

20:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Ražnatović otkrio kako se zasita hrani!

CECIN SIN OTKRIO ISTINU O SVOM ŽIVOTU: Sve objavio javno, OVO je nacija htela da zna!

Foto: ST/Dragan Kadić

Bokser Veljko Ražnatović, poznat po svojoj posvećenosti sportu, nedavno je pokazao svoju predanost zdravom načinu života, deljenjem fotografije svog ranog jutarnjeg obroka. Na tanjiru su se našla jaja, domaća slanina, paradajz i sir - doručak bogat proteinima, koji mu pruža energiju za naporne treninge. Ovaj pristup ishrani jasno pokazuje njegovu posvećenost održavanju vrhunske fizičke forme.

Pored svog sportskog angažmana, Veljko Ražnatović takođe deli delove svog privatnog života sa javnošću. Nedavno je podelio detalje o doručku svojih sinova, otkrivajući da mališani uživaju u tradicionalnom obroku - viršlama i pavlaci. Ova simpatična gesta navela je mnoge na putovanje kroz vlastita sećanja na detinjstvo, istovremeno prikazujući porodičnu atmosferu koja vlada u domu Ražnatovića.

Foto: Instagram.com

Veljko Ražnatović Instagram

 

Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana nedavno su postali roditelji trećeg sina, kome su dali ime Isaija. Porodično žive u Titelu, rodnom mestu njegove supruge, gde su pronašli svoj mir daleko od gradske gužve. Ova odluka naglašava njihovu posvećenost porodičnim vrednostima i tradiciji, pružajući im priliku da se posvete odgajanju svoje dece u prijatnom okruženju.

Veljko Ražnatović, kao sportista i porodičan čovek, nastavlja da intrigira javnost svojim životnim stilom i izborom obroka, istovremeno pokazujući duboku posvećenost svojim ciljevima i vrednostima.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading