ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Otkriveno čime se Ana Nikolić ZAISTA bavila pre pevanja, OVAKO je zarađivala OGROMAN NOVAC!

Autor:

Zabava

18.06.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalj iz života naše pevačice Ane Nikolić mnogi nisu znali!

ŠOK NAD ŠOKOVIMA! Otkriveno čime se Ana Nikolić ZAISTA bavila pre pevanja, OVAKO je zarađivala OGROMAN NOVAC!

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Ana Nikolić

Ana Nikolić, popularna pevačica sa srpske muzičke scene, svoj put ka uspehu započela je još u tinejdžerskim godinama. Malo je poznato da je Ana, pre nego što je postala poznata, radila kao konobarica kako bi finansijski podržala sebe i svoje izlaske. U jednom intervjuu, Ana je otkrila da je odlučila da nađe posao tokom letnjeg raspusta kako bi mogla samostalno da zarađuje novac.

Foto: Instagram.com

Ana Nikolić

 


Ana je sa svojom drugaricom radila kao konobarice u kafiću tokom letnjeg raspusta. Iako kafić nije imao mnogo gostiju pre njihovog dolaska, tokom leta je procvetao, a one su svakodnevno pravile pravu zabavu za goste. Ana je zaradila više nego što su njeni roditelji zarađivali zajedno, čime je postigla nezavisnost i samostalnost u finansijskom smislu.

- Kada sam počela da izlazim, trebala sam novac, ali roditelji mi nisu mogli pomoći jer nisu imali dovoljno. Zato sam odlučila da tokom letnjeg raspusta pronađem posao. Moja drugarica Ana Stojančićević i ja smo počele da radimo kao konobarice u jednom kafiću koji nije imao mnogo gostiju. Međutim, tog leta je kafić procvetao. Svakodnevno smo pravile pravu zabavu. Zaradila sam više nego što su moji roditelji zarađivali zajedno. Više nisam morala da tražim novac od njih i bila sam presrećna jer volim da budem samostalna - prisetila se Ana jednom prilikom.

Foto: instagram.com/ananikolicofficial

Ana Nikolić Instagram

 


Nedavno, Ana Nikolić je javnosti predstavila svog novog dečka, kompozitora Gorana Ratkovića Raleta. Prva fotografija njih dvoje zajedno prikazuje ih kako uživaju u zagrljaju, a oboje su odabrali elegantne stajlinge. Ana je istakla svoju vitku figuru pokazujući nogu i podižući haljinu. Ova fotografija izazvala je veliku pažnju javnosti i pokrenula lavinu komentara o Aninom novom emotivnom partneru.

Anin put ka uspehu nije bio lak, ali njena odlučnost, samostalnost i talenat doveli su je do zavidne pozicije na muzičkoj sceni. Kroz svoje iskustvo kao konobarice, Ana je stekla nezavisnost i samopouzdanje, što je kasnije doprinelo njenom uspehu kao pevačice. Sada, sa novim emotivnim partnerom pored sebe, Ana izgleda srećnije nego ikad, spremna da nastavi da osvaja srca publike i gradi svoju karijeru.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading