MARIJA ŠERIFOVIĆ NE SME DA PISNE O OCU DETETA: Ukoliko OTKRIJE ovaj DETALJ plaća MILIONSKU KAZNU!

Autor:

Zabava

18.06.2024

22:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Marija Šerifović prvi put progovorila o ocu deteta!

MARIJA ŠERIFOVIĆ NE SME DA PISNE O OCU DETETA: Ukoliko OTKRIJE ovaj DETALJ plaća MILIONSKU KAZNU!

Foto: Amig show

Pevačica Marija Šerifović u večerašnjoj emisiji ,,Amidži šou" kod voditelja Ognjena Amidžića prvi put je progovorila o ocu njenog deteta Marija. Poznato je da je Marija dobila sina Maria u procesu surogat majčinstva, a kako pevačica ističe, mnoge informacije ne mse da iznese, zbog hrpe ugovora koji su potpisani. 

Foto: Amig show

Marija Šerifović Amig show

 

- On je strašan dasa, Evrovpejac, ali ne smem da govorim o tome zbog ugovora, jer jednog dana možda neko ovaj intervju prevede i da me tuže za 10.000 dolara, a možda i više - ispričala je Marija Šerifović i nastavila:

- Ja sam želela da se zove na slovo M i eto. Iskreno, ja se zahvaljujem ljudima iz mog kruga što su ćutali, prijateljstva se gaje i neguju i takvu stvar čuvati u današnje vreme, u današnje, to zaista nema cenu i pokazali su mi da su pravi prijatelji. 

Foto: Amig show

Marija Šerifović Amig show

 

Kako ćeš ga vaspitavati?

- Rekle su mi ženetine i babetine da ne izgovoram previše, jer kosmom sve čuje. Mogu da ti šapnem, neka bude jedno zdravo, pametno i pošteno biće, što se mene tiče možda da bude i doktor nauka i vulkanizer. Ako bude doktor nauka živeće na Beveri Hilsu, ako bude vulaknizer, kupiću mu ceo Tošin bunar. Što se tiče vaspitanja, to ide teško, za početak ću se potruditi da ga čujem i da mu budem oslonac i kada smogne snage da stane na nogice, da ga pustim. Ti si ga video u šetnji... Dugačak je, super, samo da nema mojih metar 70, ali mislim da neće! - dodala je Marija. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading