MLADENOVIĆKA POKUŠALA DA SE SAKRIJE POSLE RASKIDA! Uhvatili smo je dok je OPREMALA stan od 150.000 evra, sve ŠOKIRALA! (PAPARACO)

Autor:

Zabava

19.06.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica ne može da podnese pritisak!

MLADENOVIĆKA POKUŠALA DA SE SAKRIJE POSLE RASKIDA! Uhvatili smo je dok je OPREMALA stan od 150.000 evra, sve ŠOKIRALA! (PAPARACO)

Foto: Republika

Aleksandra Mladenović nedavno je raskinula višemesecnu vezu sa deckom Darkom Dobričaninom, a nakon toga bacila se na opremanje stana od 150.000€! Tako je pre nekoliko dana posetila jedan salon namestaja u kome je razgledala krevete, a sve to je zabeležio paparaco portala Republika. Aleksandra se našalila na svoj račun.

- Otvorite ovaj krevet da se sakrijem od svih, ne mogu ovaj pritisak - rekla je Mladenovicka i sve nasmejala.

Republika

Foto: Republika

Aleksandra Mladenović

Pored nje, uspeli smo da uslikamo i Vanju Mijatović, koja nam je otkrila da više nikad ne bi ušla u rijaliti.

- Ja sam bila kratko, ali ja sam znala da ja nisam za taj format i da ću biti kratko. Ne kajem se uopšte što sam ušla, tada je bila "Farma". Ja sam uživala, ništa mi nije bilo teško, ni bunar, ni da vadim vodu iz bunara. Baš mi je bilo lepo iskustvo, ali ne bih ušla ponovo jer jednostavnoo nisam za taj format - iskrena je rekla Vanja.

Republika

Foto: Republika

Vanja Mijatović

Sofija Šašić, ćerka Sonje Vuksanović i pevača Željka Šašića, progovorila je o glasinama da ima aferu sa jednim poznatim glumcem.

- O privatnom životu ne govorim, ne znam šta se šuška, ali to nije istina. To su sve moji drugari i prijatelji sa kojima se družim - rekla je Sofija.

Republika

Foto: Republika

Sofija Šašić

Uspeli smo i da porazgovaramo sa pevačicom Majom Nikolić, koja je priznala da njen krevet nikad nije prazan.

- Ja sam  žena koja nikada nije bila sama, volim duge veze. Sve veze su mi bile duge. Nikada se nisam udavala da bih se razvela, ali ako dođe do razlike u karakterima, onda moraš da se razvedeš - istakla je Maja.

Republika

Foto: Republika

Maja Nikolić

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading