POZNATI PEVAČ TRAGIČNO IZGUBIO ŽIVOT: Isplivao snimak sa njegove poslednje svirke, predviđali mu slavu veću od ŠABANOVE (VIDEO)

Autor:

Zabava

20.06.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brat mu je takođe poznati folker koji se ni tri decenije kasnije ne miri sa gubitkom.

POZNATI PEVAČ TRAGIČNO IZGUBIO ŽIVOT: Isplivao snimak sa njegove poslednje svirke, predviđali mu slavu veću od ŠABANOVE (VIDEO)

Foto: youtube.com/ Diskos Official

Pre skoro 30 godina, svet je izgubio mladu zvezdu narodne muzike, Ipčeta Ahmedovskog.

Sa samo 28 godina, 1994. godine, njegov život je tragično okončan na Ibarskoj magistrali kod sela Šopići u blizini Lazarevca.

Vozeći svoj Mercedes brzinom od čak 200 km/h, sudario se sa kamionom i stradao, ostavljajući iza sebe neizbrisiv trag u svetu narodne muzike.

 

 


Na društvenim mrežama nedavno se pojavio snimak za koji tvrde da prikazuje poslednji nastup Ipčeta Ahmedovskog, održan u restoranu "Velika Srbija" u Valjevu.

 

 

- Poslednja svirka najboljeg pevača... Pa čak i od Šabana - stoji u opisu videa.

Snimak prikazuje kafanu u kojoj je atmosfera bila uzavrela, dok je Ipče izvodio svoje velike hitove. Iako je njegov život prerano okončan, ovaj video podseća na njegovu izuzetnu muzičku zaostavštinu i na nezaboravne trenutke koje je pružao svojoj publici.

Ipče Ahmedovski je bio ne samo poznat po svojim hitovima, već i po nadimku "Mali Rambo" koji su mu dali saradnici Rade Vučković i Novica Zdravković. Ovaj nadimak odražavao je njegov vanserijski talenat i harizmu kojom je osvajao srca publike širom regiona.

 

 


Pevač Jašar Ahmedovski retko govori o tragediji u kojoj je izgubio brata, kome su predviđali veliku slavu, koju je već bio okusio, ali je nedavno podelio svoja sećanja na Ipčeta.

 

 

On je istakao da je vreme radi svoje, ali da je bol prema pokojnom bratu večna.

Takođe, opisao je Ipčetov karakter kao potpunu suprotnost svom, ističući njegovu opuštenost, druželjubivost i vanserijski pevački talenat.

Ipče Ahmedovski će zauvek ostati upamćen kao mladi talent čiji je život prerano prekinut, ostavljajući iza sebe muzičko nasleđe koje i dalje živi u srcima njegovih obožavalaca.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading