MILICA PAVLOVIĆ ŠOKIRALA TURKE! Evo zbog čega ih je ostavila bez teksta! (FOTO+VIDEO)

Autor:

Zabava

19.06.2024

14:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačicina haljina danima se komentariše u regionu, a sada je stigla i do turskih medija!

MILICA PAVLOVIĆ ŠOKIRALA TURKE! Evo zbog čega ih je ostavila bez teksta! (FOTO+VIDEO)

Foto: M. P./ATAImages., Shutterstock

Pevačica Milica Pavlović je pre nekoliko dana održala koncert u Hali "Spens" u Novom Sadu, a jedna od glavnih stvari o kojoj se priča je njena haljina. Naime, mnogi su se zapitali da li je Milica nosila donji veš ispod nje. Snimak sa koncerta krenuo je da kruži društvenim mrežama i usledilo je pregršt komentara, zbog kojih je Milica morala da se oglasi. Milica se obratila javnosti putem svog Instagram profila kako bi razjasnila ovu nedoumicu. 

Republika

Foto: Gunboyugazetesi/Printscreen

Objava turskog portala

- Haljina koja je napravila totalnu pometnju na društvenim mrežama... Naravno da sam imala bodi u boji kože ispod ove glamurozne kreacije nazvane 'optička varka" - istakla je ona.

Ova vest stigla je i do turskih medija. Kako piše turski portal "Gunboyugazetesi", njen donji veš izazvao je pometnju, a oni koji su gledali snimak jednom, gledali su ga iznova i iznova. 

- Ne dozvoli da ti se dogodi incident - glasio je jedan od komentara turskog korisnika društvenih mreža.

Milica je i sinoć progovorila o ovoj haljini.

- Svi vi koji ste bili tamo, videli ste da imam bodi ispod i da je u pitanju optička varka, a ono što mene iznenađuje je to da danas u svim kolumbijskim medijima, i to mi je simpatično i eto šta može da se desi kada jedna smelija kreacija zapadne za oko narodu - rekla nam je Milica na promociji jednog restorana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading