MARIJA ŠERIFOVIĆ HITNO SINA IZVELA IZ STANA! MORALA ZBOG OVOGA ODMAH DA REAGUJE, pa pozvala MAJKU VERICU!

Autor:

Zabava

19.06.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Inače, pevačica Marija Šerifović u poslednjoj emisiji ,,Amidži šou" kod voditelja Ognjena Amidžića prvi put je progovorila o ocu njenog deteta Marija.

MARIJA ŠERIFOVIĆ HITNO SINA IZVELA IZ STANA! MORALA ZBOG OVOGA ODMAH DA REAGUJE, pa pozvala MAJKU VERICU!

Foto: instagram/@serifovic

Pevačica Marija Šerifović hitno je napustila stan u Beogradu posle gostovanja kod Ognjena Amidžića u emisiji "Ami dž Šou", jer hoće sa naslednikom da se rashladi vam vrele prestonice! Kako smo saznali, Marija je otputovala u rodni Kragujevac kako bi se rashladila i sklonila od vrelog asfalta, a pre svega je to učinila zbog bebe, kako ne bi ceo dan presedeli u vrelom stanu.

Foto: instagram.com/printscreen

Marija Šerifović sa sinom

 

- Marija je odmah jutros zvala majku i zakazala vožnju za Kragujevac. Kako je krenulo ekstremno toplo vreme, najbolje za sina Maria i nju je da se u ovom momentu sklone iz zgrade, i odu na neko prijatnije mesto. Idealnije od ovoga je samo u Kragujevcu, gde pevačica ima prostranu kući i travnjake, a tu su i njeni roditelji koji unuka obožavaju - rekao nam je izvor blizak pevačici.

Foto: Republika

Marija Šerifović

 

Inače, pevačica Marija Šerifović u poslednjoj emisiji ,,Amidži šou" kod voditelja Ognjena Amidžića prvi put je progovorila o ocu njenog deteta Marija. Poznato je da je Marija dobila sina Maria u procesu surogat majčinstva, a kako pevačica ističe, mnoge informacije ne mse da iznese, zbog hrpe ugovora koji su potpisani. 

Foto: Amig show

Marija Šerifović

 

On je strašan dasa, Evrovpejac, ali ne smem da govorim o tome zbog ugovora, jer jednog dana možda neko ovaj intervju prevede i da me tuže za 10.000 dolara, a možda i više - ispričala je Marija Šerifović i nastavila:

- Ja sam želela da se zove na slovo M i eto. Iskreno, ja se zahvaljujem ljudima iz mog kruga što su ćutali, prijateljstva se gaje i neguju i takvu stvar čuvati u današnje vreme, u današnje, to zaista nema cenu i pokazali su mi da su pravi prijatelji. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading