BIKOVIĆEV SIN UŽIVA ZA SVE PARE! Supruga glumca podelila presladak prizor! EVO ŠTA SU RADILI (FOTO)

Autor:

Zabava

19.06.2024

18:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nesvakidašnji prizor je izmamio osmeh svim pratiocima čuvenog glumca.

BIKOVIĆEV SIN UŽIVA ZA SVE PARE! Supruga glumca podelila presladak prizor! EVO ŠTA SU RADILI (FOTO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Miloš Biković

Ivana Malić, supruga poznatog glumca Miloša Bikovića, nedavno je oduševila svoje pratioce na društvenim mrežama objavom slike svog naslednika.

Devetog januara ove godine, Ivana je na svet donela dečaka kojem su ponosni roditelji dali ime Vasilije. Iako retko dele intimne trenutke sa svojim sinom na javnim platformama, Ivana je ovoga puta napravila izuzetak. Na fotografiji koju je podelila, mali Vasilije uživa vozeći se u kolima, smešten u svoje dečije sedište. Na slici su se videle samo njegove preslatke nogice, što je izazvalo lavinu oduševljenja među Ivaninim brojnim pratiocima na društvenim mrežama.

Foto: Instagram printscreen

Bikovićev sin uživa u kolima

 

Inače, nedavno, Miloš Biković je odgovarao na pitanja o svom iskustvu kao novopečeni otac.

- Pa u toj ulozi se čovek ostvaruje dok je živ. Ja se nadam da ću se u toj ulozi ostvarivati do kraja života. Ta uloga se razvija. Videćemo kad ta komunikacija postane malo intenzivnija. Za sada se ona svodi na plač, što moj, što njegov, ali to je sve normalno u ovim trenucima. Prolazim kroz sve ono što inače čeka novopećene tate -  izjavio je Biković za "Blic".

Foto: ST/Nemanja Pančić

Miloš Biković

 

Iako je poznat po ulogama koje tumači na filmu i televiziji, Biković je sada suočen sa svojom najvažnijom ulogom - ulogom oca. Njegove reči o tome kako se oseća u toj ulozi otkrivaju emotivnu i ranjivu stranu jednog od najpopularnijih glumaca današnjice.

Foto: Instagram.com

Miloš Biković sa porodicom

 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading