ZORICA BRUNCLIK NIKAD OŠTRIJA NA JEZIKU! PECNULA SVE KOJI PLJUJU NARODNJAKE! Evo šta je poručila (FOTO)

Autor:

Zabava

20.06.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spremam album, ali nigde ne žurim, Miroljub i ja idemo, polako – pa, kada bude biće, kaže pevačica.

ZORICA BRUNCLIK NIKAD OŠTRIJA NA JEZIKU! PECNULA SVE KOJI PLJUJU NARODNJAKE! Evo šta je poručila (FOTO)

Foto: Printskrin/RTV PINK

Pevačica Zorica Brunclik jedna je od retkih koja ima toliko nagrada za svoj rad, da više nema gde ni da ih stavi na policama. Ona kaže da uprkos tome što u današnje vreme mnogi pokušavaju da pljunu po narodnoj muzici, niko ne može da ide protiv naroda i onoga što je kvalitetno, jer samo po sebi traje.

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Zorica Brunclik

 

- Mnogi pokušavaju da devalviraju narodnu muziku. Šta to govori? Meni - da ne možete protiv volje naroda. Da ostavimo to na stranu, tiraži jesu bitni, ali ono na šta sam još više ponosna je trajanje i činjenica da pesme koje sam otpevala žive među pubikom, kako sada, tako i prvog dana. Poseban značaj ima kada vas kolege, ljudi iz vašeg esnafa, uvaže kroz nagradu. Ne postoji nijedno priznanje na ovim prostorima, a da ga ja nisam tokom ovih pet decenija dobila i to jeste izuzetna satisfakcija, jer pokazuje značaj onoga što radite i trag koji ostavljate iza sebe - priča ona za Novosti. 

Foto: printscreen/pink

Zorica Brunclik

 

Vlasinca je mnogih vanvremenskih hitova je istakla da trenutno vredno radi na novim pesmama. 

- Spremam album, ali nigde ne žurim, Miroljub i ja idemo, polako – pa, kada bude biće - govori Zorica, budući da je poslednji studijski album „Trebaš mi“, izdala 2017. godine.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš

 

Zorica i Miroljub Aranđelović Kemiš su u braku od 1985. godine, a legendarna muzička zvezda nam je rekla da će sledeće godine, na njen rođendan, 29. juna, obnoviti bračne zavete.

- Svadbu pravimo sledeće godine na moj 70 rođendan. Ovo je prvi put da će neko praviti obnavljanje zaveta, a po našem srpskom jeziku se to kaže svadba. 

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading