NIKOLINA KOVAČ OSTVARILA ŽIVOTNI SAN: Supruga Saše Kapora IZABRALA SVOJ PUT, evo šta se sada dešava sa njima (FOTO)

Autor:

Zabava

20.06.2024

20:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada pevačica konačno je dočekala da njen album prvenac ugleda svetlost dana.

NIKOLINA KOVAČ OSTVARILA ŽIVOTNI SAN: Supruga Saše Kapora IZABRALA SVOJ PUT, evo šta se sada dešava sa njima (FOTO)

Foto: ST/Dragan Kadić

Bivša učesnica "Zvezda Granda" i danas popularna pevačica Nikolina Kovač organizovala je glamuroznu promociju svog novog albuma "Živim za ljubav" u jednom prestoničkom restoranu. Nikolina se pojavila u belom elegantnom kompletu, dok je njen suprug Saša Kapor izabrao atraktivno narandžasto odelo.

Njihov modni izbor privukao je pažnju prisutnih, dodatno doprinoseći sjaju večeri.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Nikolina Kovač sa suprugom Sašom Kaporom na promociji albuma prvenca

Iako mnogi smatraju hrabrim potezom objaviti album u današnje vreme, Nikolina nije oklevala u svojoj odluci, ističući da je sve radila sa mnogo ljubavi i uz podršku supruga. 

Za ovu priliku angažovala je i dekoratere kako bi prostor u kome je organizovala proslavu učinila bajkovitim, a posebnu pažnju privukla je poruka dobrodošlice na ulazu.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Nikolina Kovač ostvarila svoj san da izda album

Nikolina je istakla da je ova promocija samo još jedan korak na putu koji je odabrala, naglašavajući da kroz ljubav diše i kroz ljubav oseća.

- Ovo je put koji sam birala i nikada tu ne bih ništa menjala, jer to sam ja, kroz ljubav dišem, kroz ljubav osećam. Ovo je pustolovina u koju sam hrabro uplovila, ovo je priča, priča raznih emocija koju sam doživela, koju sam kod drugih prpeoznala - poručila je pevačica.

Njen novi album nosi upravo tu poruku - ljubav prema muzici i životu.

Iako su mnoge njene koleginice već objavile svoje albume, Nikolina nije žurila jer je, pored nastupa koji usporavaju rad u studiju, bila dosta posvećena i deci i porodici. 

Nikolina Kovač je pokazala da je sa ljubavlju i podrškom moguće ostvariti svoje snove, a njen novi album "Živim za ljubav" predstavlja još jedan uspeh u njenoj muzičkoj karijeri.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading