OVO MORATE DA VIDITE! Gol Luke Jovića RASPLAKAO Đanija - pevač u nikad emotivnijem izdanju! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.06.2024

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trajković je pratio meč sa tribina u Minhenu i nije mogao da sakrije sreću!

OVO MORATE DA VIDITE! Gol Luke Jovića RASPLAKAO Đanija - pevač u nikad emotivnijem izdanju! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTVPink, Profimedia

Jučerašnji meč na Evropskom prvenstvu u fudbalu doneo je brojne emocije, kako navijačima tako i poznatim ličnostima koje su došle da podrže našu reprezentaciju. Među njima se našao i poznati pevač Radiša Trajković Đani, čija emotivna reakcija na gol Luke Jovića postala viralna na internetu.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Luka Jović

Kao i mnogi drugi navijači, Đani je sa tribina bodrio naše fudbalere, a kada je Luka Jović postigao gol u poslednjem minutu meča, Trajković nije mogao da obuzda svoje emocije. Suze radosnice su mu potekle, a ovaj neobičan trenutak zabeležio je pevačev prijatelj, kasnije objavivši video na društvenim mrežama.

 

 

U videu koji je postao viralan, može se videti kako Đani, preplavljen emocijama, slavi gol Luke Jovića. Ovaj neposredan trenutak iskrenih emocija dodatno je približio poznate ličnosti njihovim fanovima, pokazujući da su i oni samo ljudi koji žive uzbuđenja i emocije kao i svi ostali.

Luka Jović - junak meča

Gol Luke Jovića nije samo doneo radost Radiši Trajkoviću Đaniju, već i mnogim navijačima širom sveta. Sam način na koji je postignut gol, glavom u poslednjim trenucima meča, dodatno je pojačao emocije i učinio da ovaj trenutak bude zapamćen.

Jović je nakon utakmice izneo svoje utiske.

- Dali smo svoj maksimum i uzeli bod. Nadam se da će nam ovaj remi značiti i da ćemo proći dalje. Odigrali smo dve jako dobre utakmice protiv Engleza i ovu danas. Vreme je bilo teško za igranje. Slovenija je jako kvalitetan protivnik, napadaju u visokom ritmu, igraju fajterski fudbal. Mislim da ih mnogi potcenjuju, a ja sam pozitivno iznenađen načinom na koji igraju. Mogli su da pobede, ali mogli smo i mi, na kraju 1:1 je najrealniji rezultat. - Mi smo i protiv Engleza i Slovenaca išli na pobedu, tako ćemo isto i protiv Danaca. Smatram da smo odigrali dve dobre utakmice. Treba da se spremimo i pripremimo što bolje za utakmicu protiv Danske koja je isto jedna jako kvalitetna ekipa, neprijatna za igranje i da pokušamo da uzmemo tri boda - istakao je fudbaler Milana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading