KONSTRAKTA KAO SAV NORMALAN SVET! Iz Glibovca pravo OVDE! Svi gledali samo u jedno! (VIDEO)

Autor:

Zabava

21.06.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Paparaco portala Republika usnimio je zanimljiv stajling popularne pevačice!

KONSTRAKTA KAO SAV NORMALAN SVET! Iz Glibovca pravo OVDE! Svi gledali samo u jedno! (VIDEO)

Foto: Instagram.com

Konstrakta

Pevačica Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, naša predstavnica na "Pesmi Evrovizije" 2022. goine, važi za jednu od najprizemnijih osoba na našoj estradi, što dokazuje i naš paparaco. Naime, ekipa portala Republika uhvatila ju je u prodavnici na Novom Beogradu kako kupuje voće i povrće, a posebno nam je pažnju privukao njen stajling.

Pevačica je nosila majicu roze boje, koja je imala natpis "mama". Kao i uvek, nosila je i torbicu oko struka, po kojima je postala prepoznatljiva.

Inače, Konstrakta je nedavno posetila i svoje selo, čuveni Glibovac, te se slikala isped table koja označava ulaz u ovo naselje.

 - Umetnica na granici - napisala je Konstrakta na pomenutoj društvenoj mreži i izazvala masovne reakcije pratilaca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @konstrakta

Podsećanja radi, Glibovac je došao u žižu interesovanja javnosti tokom prve evrovizijske pres-konferencije u Torinu, kada je pevačica izjavila da bi, ukoliko pobedi na "Evroviziji", volela da se ovo takmičenje održi upravo u Glibovcu, iz kog je njena baka.

- Ja sam iz Beograda i volim sve predele u Srbiji. Svaki grad može biti pripremljen za "Evroviziju", ali ja bih baš volela da to bude u selu Glibovac, odakle je moja baka, što da ne, ako može selo? - rekla je tada kroz smeh Konstrakta. 

Inače, ranije se ovo mesto zvalo Salevac, a današnje mu je ime dao Hasan-paša. Selo se nalazi u okolini Smederevske Palanke i udaljeno je 70 kilometara od Beograda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading