VODITELJKA SE RAZGOLITILA ZA SVE PARE! EVO ŠTA JE URADILA PORED BAZENA! Muškarci ne znaju gde pre da gledaju (FOTO)

Autor:

Zabava

22.06.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana je na glavi imala kaubojski šešir, a njene silikonske grudi došle su u prvi plan.

VODITELJKA SE RAZGOLITILA ZA SVE PARE! EVO ŠTA JE URADILA PORED BAZENA! Muškarci ne znaju gde pre da gledaju (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Voditeljka Pink televizije Ana Radulović iskoristila je toplo junsko vreme da se osunča i okupa na bazenu, pa je uradila i niz provokativnih fotografija. Naime, ona je raspametila muškarce kada se u izazovnom izdanju slikala sa šeširom na glavi, pa su tako pripadnici jačeg pola "parili oči" na vruće kadrove! 

Ana je na glavi imala kaubojski šešir, a njene silikonske grudi došle su u prvi plan.

"Tiha voda breg roni", napisala je ona u opisu fotografije.

 

 

Inače, Ana je nedavno otkrila da je uspela da smrša 12 kilograma.

- Najviše kilograma sam imala u trudnoći. Bila sam prava bucka, pa sam prestala da se merim. Ali uspela sam da smršam, jer sam se zainatila! Osim što sam probušila kašiku, posle 16 sati ništa nisam jela. Morala sam da budem na tako rigoroznom režimu, jer mi se ponekad činilo da se gojim i od vode - započinje priču Ana i dodaje da su iza nje veoma teški dani.

Foto: Instagram printscreen

Ana Radulović

 

- U životu mogu bez svega, ali bez slatkiša nikako. Oni su moj jedini porok. Jednom me je paparaco uhvatio dok sam kupovala čak dva sladoleda, koja sam sama pojela. Dešavalo mi se da pojedem i po četiri sladoleda dnevno. Pošto mi je bilo isuviše teško da se odreknem omiljenih poslastica, u početku sam ih jela samo pre podne. Nisam preko noći prestala da jedem slatkiše, već postepeno. Čim sam se "skinula" sa šećera i izbacila večeru, istopila sam se.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading