NAJVRELIJA FOTKA JOVANE JEREMIĆ! Skinula se u mini bikini, ćerka Lea je SLIKALA! Izgorele društvene mreže! (FOTO)

Autor:

Zabava

22.06.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka pozirala u vili, koja nosi njeno ime!

NAJVRELIJA FOTKA JOVANE JEREMIĆ! Skinula se u mini bikini, ćerka Lea je SLIKALA! Izgorele društvene mreže! (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Jovana Jeremić

Jovana Jeremić, poznata voditeljka, nedavno je izazvala veliku pažnju javnosti objavom fotografije na kojoj pozira u crnom bikiniju u svojoj vili, dok je za fotografa imala svoju ćerku Leu. Ova slika je privukla mnogo pažnje zbog kombinacije crnog bikinija i zlatnih detalja koje je Jovana nosila - zlatnu ogrlicu, roleks sat i naočare skupocenog brenda.

- Sve dive su rođene kao ljudska bića, napisala je Jovana i dodala: "Foto: moja ćerka Lea".

Uživanje sa izabranikom u vili

Osim što je otkrila detalje o svom izgledu, Jovana je nedavno podelila i neke intimne trenutke iz svog života sa izabranikom, biznismenom Draganom Stankovićem. Otkrila je da provode puno vremena zajedno, uživajući u sunčanju, gledanju televizije i treniranju. Jovana je istakla da je pronašla mir pored Dragana, te da joj je potrebno upravo to - mir koji ima sa njim.

Ljubav kao inspiracija za promene

Jovana je takođe otkrila da je Dragan dosta uticao na njen fizički izgled, te da je on zaslužan za to što nema ni gram celulita i sala. Istakla je da je ljubav promenila nju na bolje i da je Dragan insistirao na tome da vodi računa o svom izgledu, te da je ispravio neke njene greške u ishrani.

- Uživamo, gledamo televiziju, ja treniram. Dragan se sunča sa mnom, to je naš ritual. Kad završim emisiju, ja spavam na levoj, a on na desnoj ležaljki i mazi me. Mi dosta vremena provodimo zajedno, mene više nema u gradu. Prošla sam sve i svašta, sad mi je potreban mir koji imam sa njim - rekla je voditeljka, a onda otkrila da li joj Dragan priča da je najlepša i najzgodnija.

Republika

Foto: Instagram.com

Jovana i Dragan

- On dosta radi na mom fizičkom izgledu, ja nemam ni gram celulita i sala, Dragan je tu dosta doprineo, da budem najbolja verzija sebe. Uticao je na mene da vodim računa još više, da budem spartanac kakav jesam. Ispravio je neke moje greške koje sam imala u ishrani. On voli da ja budem zgodna i insistira na tome. Ljubav menja čoveka na bolje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading