NEDA UKRADEN PROGOVORILA O UDAJI! PEVAČICA SPREMNA ZA NOVU LJUBAV, ali neće po svaku cenu da forsira bilo koji odnos!

Autor:

Zabava

23.06.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ne kajem se što se drugi put nisam udala. Bolje da sam sama nego da sam s nekim od koga mi je muka i ko mi stvara kiselinu u želucu.

NEDA UKRADEN PROGOVORILA O UDAJI! PEVAČICA SPREMNA ZA NOVU LJUBAV, ali neće po svaku cenu da forsira bilo koji odnos!

Foto: printscreen/RTVPink

Poznata pevačica Neda Ukraden će ovog avgusta proslaviti 74. rođendan, ali to je svakako ne usporava u stvarima koje je radila kao mlađa! Naprotiv, njen radni tempo i dalje je izuzetno intenzivan, baš kao i u periodima od pre. Ona sada tvrdi da uvek postoji mogućnost za novi brak i ljubav, ali da ne juri po svaku cenu partnera za sebe. 

Sa svojim pokojnim suprugom provela sam najlepše godine. Dobili smo ćerku Jelenu i ona je možda glavni razlog zašto nisam htela ponovno pred oltar, iako su me mnogi prosili. Ne kajem se što se drugi put nisam udala. Bolje da sam sama nego da sam s nekim od koga mi je muka i ko mi stvara kiselinu u želucu, tako da udaja, ne mora po svaku cenu - rekla je u jednom intervju pevačica. 

Foto: TV Pink/printscreen

Neda Ukraden

 

Neda ističe da crpi snagu iz porodice, a posebno je ispunjava uloga bake. Sa ponosom ističe da je njen unučići nisu samo izuzetno talentovani, već i veoma vaspitani. Ističe takođe i da je srećna što su oni deo jedne divne porodice koja živi zajedno, te i da su oni jedna od retkih porodica u kojoj tri generacije tako lepo funkcionišu i nadopunjuju se.

Foto: Instagram.com

Neda Ukraden

 

Takoše, Neda je nedavno predstavila album ''Samo je nebo iznad nas'', koji je kompilacija najpoznatijih i najlepših dueta koje je otpevala. Pevačica se i dalje aktivno bavi muzikom i nastupa širom regiona, pokazujući da godine zaista nisu prepreka kada postoji ljubav prema onome što radite.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading