OVO NISTE MOGLI DA VIDITE! Procurio snimak sa VENČANJA Dragane Kosjerine, pogledajte šta se dešavalo IZA KULISA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

23.06.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa voditeljka zablistala na gala proslavi, a sada je otkriveno kako su tekle pripreme!

OVO NISTE MOGLI DA VIDITE! Procurio snimak sa VENČANJA Dragane Kosjerine, pogledajte šta se dešavalo IZA KULISA! (VIDEO)

Foto: printscreen/RTS

Dragana Kosjerina i Bojan Perduv

Voditeljka Dragana Kosjerina je nedavno stupila u brak sa svojim dugogodišnjim partnerom Bojanom Perduvom. Venčanje je bilo organizovano u dva dela, sa crkvenim venčanjem održanim u subotu, dok je građansko venčanje usledilo dan kasnije. Na društvenim mrežama se pojavio snimak priprema za građansko venčanje na kojem se vidi prelepa venčanica koju je nosila. Haljina na jedno rame, u stilu grčke boginje, izazvala je oduševljenje među pratiteljima, koji su isticali Draganinu gracioznost i lepotu.

Građansko venčanje u luksuznom prestoničkom hotelu

Građansko venčanje voditeljke Dragane Kosjerine i Bojana Perduva održano je u jednom luksuznom prestoničkom hotelu. Draganina venčanica bez rukava sa dugačkim šlepom izrađena je baš po njenim željama. Međutim, ono što je privuklo posebnu pažnju jesu voditeljkine burme, budući da Dragana nije nosila samo jedan, već dve burme, za razliku od svog supruga.

Oduševljenje javnosti ovim neobičnim izborom učinilo je ovaj događaj još zanimljivijim i intrigantnijim za širu publiku.

Republika

Foto: Instagram.com

Kosjerina na svadbi

Ovaj poseban trenutak u životu popularne voditeljke privukao je pažnju javnosti i pokrenuo lavinu pozitivnih komentara na društvenim mrežama, gde su pristalice izražavale divljenje prema njenom izgledu i celokupnom konceptu venčanja.

Pre samog građanskog venčanja, Dragana i Bojan su se u Crkvi Svetog Marka u Beogradu zakleli na večnu ljubav. Ovaj emotivan događaj okupio je njihove najbliže i najdraže, a slike sa ovog posebnog trenutka takođe su izazvale veliko interesovanje javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading